Brancheorganisaties roepen adviseurs op ervaringen tweede ronde PE-examens te delen

29 augustus 2017 Leestijd ± 1minuut

Kandidaten die het PE-examen voor de tweede PE-periode hebben afgelegd kunnen opnieuw hun ervaringen delen via het Wft-examenloket. De brancheorganisaties Adfiz, de Commissie Financiële Dienstverlening (CFD), de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs- en bemiddelaar (NVF) en de Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD) gebruiken de uitkomsten in overleggen met het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) en het ministerie van Financiën voor een goed verloop van de tweede PE-periode. Voor de lange termijn blijft volgens de brancheorganisaties modernisering gewenst zodat permanente professionele ontwikkeling niet gefrustreerd wordt door de druk van periodieke herexamens.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.