Branche positief over 2017

16 januari 2017 Leestijd ± 1minuut

De meerderheid van de bezoekers van InFinance.nl is positief over de verwachtingen van hun onderneming in 2017. Dat blijkt uit het resultaat van de poll op de website.

Het zal u niet ontgaan zijn dat de economie weer aantrekt; vooral de roep naar hypotheken kent een stijging. Maar zal deze stijging zich in 2017 voortzetten? Met andere woorden: wat brengt 2017 voor uw onderneming in de financiële dienstverlening?

De uitslag is duidelijk: 60% denkt dat het resultaat in dit jaar zal stijgen en 28% gaat uit van hetzelfde resultaat als in 2016. 12% verwacht juist een daling.

Opvallend zijn de overeenkomsten met die van de recente Nieuwjaarspeiling van Adfiz. Hierin gaf 58% een omzetstijging te verwachten voor dit jaar, en 16% verwacht een daling van de omzet.

Binnenkort volgt een nieuwe poll op InFinance.nl.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.