BLG publiceert Nieuwjaarskrant

17 januari 2018 Leestijd ± 1minuut

BLG Wonen verstuurt deze week een eenmalige uitgave van de Nieuwjaarskrant naar drieduizend adviseurs en andere relaties.

In de Nieuwjaarskrant staan artikelen over de nieuwe acceptatienormen en artikelen over ervaringen en visies met/op actuele thema’s in de hypotheekmarkt.

“De samenwerking met het landelijk netwerk van onafhankelijke adviseurs is één van belangrijkste kenmerken van BLG Wonen”, aldus de hypotheekverstrekker. “Transparantie over normen en de toepassing ervan is het fundament voor een goed lopende samenwerking. Met de krant wil BLG Wonen de onderlinge kennisuitwisseling over de acceptatienormen en daaruit vloeiende hypotheekoplossingen stimuleren.”


Lees ook
De hypotheekmarkt in 2018 volgens Carlo van Kemenade (Obvion)
Opinie

De hypotheekmarkt in 2018 volgens Carlo van Kemenade (Obvion)

De redactie van Kop-Munt vraagt een aantal bekende personen uit de hypotheekwereld om hun vooruitblik te geven op de ontwikkelingen in 2018. Carlo van Kemenade, sinds 1 januari de nieuwe directievoorzitter van Obvion, geeft zijn visie op het aankomende jaar.

Maak van je hypotheekgesprek ook een duurzaamheidsgesprek
Opinie

Maak van je hypotheekgesprek ook een duurzaamheidsgesprek

Het hypotheekgesprek is de ideale gelegenheid om ook het onderwerp duurzaamheid op tafel te leggen. Dat vinden Jeroen Pels, manager Hypotheken bij Triodos Bank en Marcel Warnaar, senior wetenschappelijk medewerker bij het Nibud. “In 2050 moeten alle woningen energieneutraal zijn. Met een gemiddelde looptijd van 30 jaar móet je als hypotheekadviseur wel aandacht besteden aan duurzaamheid om je klant ook een toekomstbestendige woning te bieden”, aldus Warnaar. Lees ook deel 2 over isoleren of nul-op-de-meter?

Simpel Overstap Hypotheek: tot en met 90% marktwaarde geen taxatierapport

Simpel Overstap Hypotheek: tot en met 90% marktwaarde geen taxatierapport

Twee maanden geleden berichtten we al over de eerste Simpel Overstap Hypotheek, geïntroduceerd door MUNT Hypotheken, die het voor de consument een stuk eenvoudiger maakt om van hypotheekaanbieder te wisselen. Nu maakt MUNT Hypotheken bekend dat deze hypotheekvorm verder wordt uitgebreid, zodat tot en met 90% van de marktwaarde een modeltaxatie van Calcasa volstaat.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.