BeleggersFair maakt beleggen eenvoudig

08 september 2016 Leestijd ± 2minuten

De BeleggersFair 2016 is een kennisevenement voor zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten, als voor de gevorderde beleggers die meer uit financiële markten willen halen. De Beleggersfair wordt gehouden op 25 november in de RAI Amsterdam.

De BeleggingsFair is combinatie van voorlichting aan beginnende beleggers en visie en tips voor ervaren beleggers. Heeft u klanten die hun eerste schreden op de beurs willen zetten, of bestaat uw portefeuille uit gevorderde beleggers? Nodig ze uit, tot 1 oktober kost een BeleggersFair 2016 ticket slechts 5 euro.

Verspreid over de dag worden diverse snelcursussen gegeven, er zijn tal van masterclasses te volgen en verschillende beursgoeroes geven hun beste tips prijs. In de drie plenaire sessies geven beleggingsexperts antwoord op twee vragen die nu sterk leven onder beleggers: waar moet ik komend jaar in beleggen, en hoe haal ik met de huidige lage rente inkomsten uit beleggingen? Dagvoorzitter is Jort Kelder.

Snelcursussen voor beginners

Beginnende beleggers kunnen gratis deelnemen aan snelcursussen die hen de fijne kneepjes bijbrengen van het beleggen en handelen in populaire financiële instrumenten zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, ETF’s, opties en Turbo’s. In maximaal een kwartier tijd leert een beleggerstrainer de deelnemer alles over het handelsboek, de spread, transactiekosten, ordertypen, liquiditeit, risico’s van beleggingsproducten en krijgt hij de eerste handelstips. Die kunnen met behulp van een (virtuele) beleggingsportefeuille direct in de praktijk worden gebracht op het Live Trading Plein op de beursvloer.

3.000 beleggers

In 2015 wisten bijna 3.000 bezoekers de weg te vinden naar de BeleggersFair. Ook het NIBUD gaf een seminar en de VEB hield er haar jaarlijkse congres. De organisator van de BeleggersFair 2016 is TRIPLE i, bekend van platforms als Cash(cow), The Asset, en InFinance & dé social-media BeleggersClub Bull Up en Hypotheek Business Club. Tot 1 oktober geldt er een vroegboekkorting van 50% en kost een BeleggersFair ticket slechts 5 euro.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.