Bas Millenaar vindt in Van Bruggen geschikte partner

22 augustus 2018 Leestijd ± 1minuut

Van Bruggen Adviesgroep is een strategische samenwerking aangegaan met De Ondernemershypotheek van Bas Millenaar. Vanaf september gaat de franchiseketen ondernemers en zzp’ers adviseren die via het online platform vragen stellen over hun woon- en hypotheekmogelijkheden.

De ex-directeur van De Hypotheker lanceerde het platform vorig jaar met de ambitie om de huidige hypotheekaanvraagprocedure voor zzp’ers te vergemakkelijken. Om die ambitie waar te maken werkt De Ondernemershypotheek naar eigen zeggen alleen samen met geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen ondernemers en zzp’ers. Millenaar verwacht door de samenwerking met Van Bruggen versneld op te schalen naar een professionele, landelijke dienstverlening aan de groeiende groep zzp-ers.

Keuze zelf of adviseur

Via een online checklist krijgen ondernemers en zzp’ers via het platform inzicht in wat er mogelijk is vanaf een bruto jaarinkomen van 30.000 euro. Na deze check kan de aanvraag in vijf stappen worden ingediend. De aanvraag kan op basis van execution only ingeschoten worden of via een adviseur van De Ondernemershypotheek of Van Bruggen Adviesgroep.

Het bericht Bas Millenaar vindt in Van Bruggen geschikte partner verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Minder keuze voor huizenkoper die genoegen neemt met slecht draaiende vve
Opinie

Minder keuze voor huizenkoper die genoegen neemt met slecht draaiende vve

Een slapende vve, een vve zonder onderhoudsplan of opbouwfonds, of met een te kleine maandelijkse bijdrage. Het zijn situaties waarin de vve niet goed functioneert. Door de verplichting dat vve’s moeten sparen voor onderhoud wordt de toestand van de vve ook voor de hypotheekadviseur een belangrijk aandachtspunt.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.