AFM trok ook vergunning in van beboet Hilversums advieskantoor

13 maart 2018 Leestijd ± 1minuut

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft niet alleen een bestuurlijke boete uitgedeeld aan P. Kloezen van financieel dienstverlener Visie B.V. uit Hilversum, de toezichthouder trok begin vorig jaar ook de vergunning van het kantoor in. Gezien de lijst van Wft-overtredingen maakte Visie er een potje van. Het kantoor gaf consumenten onder andere misleidende informatie over de reden om ze te benaderen en was onduidelijk over de kosten van de diensten.


Lees ook
Dagboek van een acceptant: Susanne Notten (DAK)

Dagboek van een acceptant: Susanne Notten (DAK)

Woensdagmiddag 12.15 uur. Meteen na het middaguur is het tijd voor de dossiers die nog niet compleet zijn. Ik ga aan de slag met een paar van de aanvragen waarbij het nog schort aan juiste informatie.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.