Adviesmodule Sociale Zekerheid voor leden DAK

11 mei 2017 Leestijd ± 1minuut

DAK introduceert een nieuwe service: DAK Inkomen. Hiermee krijgen de leden toegang tot een pakket inkomensverzekeringen voor het mkb. DAK biedt de nieuwe service aan in samenwerking met UPIVA, waarmee het al een samenwerking heeft op het gebied van zorgverzekeringen.

Met DAK Inkomen wordt de dienstverlening van het Intermediairscollectief opnieuw breder. Het servicepakket bestaat verder uit DAK Verzekeringen, DAK Hypotheken en DAK Kredieten.

Adviesmodule Sociale Zekerheid

Met DAK Inkomen krijgen de 1.500 aangesloten adviseurs van DAK de beschikking over de Adviesmodule Sociale Zekerheid. Met deze module kunnen de adviseurs een passend advies voor de klant maken.

Foto: Ondertekening samenwerking door Maurice Massaar - UPIVA (l) en Tim Rijvers - DAK (r)

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.