Adfiz verrijkt MoneyView vergelijkers

07 december 2016 Leestijd ± 1minuut

Adfiz en MoneyView gaan intensiever samenwerken. Een van de resultaten hiervan is dat de gegevens uit het Adfiz Prestatie Onderzoek zichtbaar worden in de productvergelijkers van MoneyView.

Het Adfiz Prestatie Onderzoek wordt dit jaar in een vernieuwde vorm uitgevoerd. In plaats van een momentmeting kent het onderzoek nu een doorlopende opzet. Bovendien wordt naast een cijfermatige uitvraag ook om een geschreven review gevraagd. Als onderdeel van de samenwerking zal Adfiz deze constante stroom aan data voortaan delen met MoneyView, zodat reviews en ratings in de productvergelijkers geïntegreerd kunnen worden.

Eerste resultaten

Vorige week zijn de eerste resultaten uit het Prestatie Onderzoek nieuwe stijl in de vorm van reviews en ratings openbaar gemaakt. MoneyView gaat Adfiz ondersteunen bij het verzamelen van ervaringen met de verschillende aanbieders. Beide partijen vinden elkaar in de Prestatie Monitor Aanbieders.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.