Adfiz Prestatie Onderzoek: en de winnaars zijn…

12 januari 2017 Leestijd ± 1minuut

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Adfiz zijn donderdag de prijzen uitgereikt van het vernieuwde Adfiz Prestatie Onderzoek. De winnaars van dit jaar zijn Legal & General (twee keer), Nh1816, Regiobank, TAF, Movir en De Goudse.

Legal & General is de winnaar in de categorieën Zakelijk Pensioen en Particulier Lijfrente. In deze categorieën kreeg Legal & General ook in 2014 en 2015 de hoogste waardering.

Doorlopend inzicht

Ook bij Zakelijk Inkomen (Movir) en Particulier Schade (Nh1816) is de winnaar dezelfde als in 2014 en 2015. Bij Zakelijk Schade neemt De Goudse de nummer 1-plek over van Allianz. Regiobank scoorde het hoogst in de categorie Particulier Banksparen, bij Particulier Overlijdensrisico komt TAF als beste uit de bus.

In de vernieuwde opzet geeft het Adfiz Prestatie Onderzoek doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. De resultaten zijn gebaseerd op 2858 ervaringen die 1382 onafhankelijk adviseurs deelden. Het aantal adviseurs dat aan het onderzoek meedoet, is sterk gestegen. De reviews en ratings worden opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.