Adfiz komt terug met eigen magazine

28 april 2016 Leestijd ± 1minuut

Adfiz komt weer met eigen magazine voor de leden. De eerste editie moet eind mei bij de adviseurs in de brievenbus vallen. Daarin staat de klant van de toekomst centraal.

Het magazine zal de verschillende typen leden met elkaar verbinden en de betrokkenheid bij de vereniging vergroten, zegt Adfiz. Tevens fungeert het magazine als gezicht van de belangenvereniging. “Vorig jaar is de interne communicatie flink op de schop genomen, met onder andere dag-, week- en maandberichten, een nieuwe site en een nieuw extranet. Steeds meer leden geven aan dat zij nu veel beter inzicht hebben in wat Adfiz voor ze doet. In 2016 willen we dit resultaat ook extern bereiken.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.