ABN Amro komt met Overwaarde Hypotheek voor 65+’ers

03 april 2019 Leestijd ± 0minuut

Lees ook
Gevolgen echtscheiding voor hypotheek duidelijker uitleggen

Gevolgen echtscheiding voor hypotheek duidelijker uitleggen

Het aantal echtscheidingen stijgt al decennia. De financiële gevolgen zijn groot, helemaal als je een hypotheek hebt. Hoe ga je hier als geldverstrekker of tussenpersoon mee om?

Ik zag een schrijnende zaak…

Ik zag een schrijnende zaak…

Jet Wesseling is relatiemanager bij MUNT Hypotheken. Deze week wordt voor haar beheerst door beheerzaken en een wel heel schrijnende zaak.

Vaak meer mogelijk met hypotheek bij scheiding

Vaak meer mogelijk met hypotheek bij scheiding

Een op de twee relaties loopt op de klippen. En ongeveer een op de drie huwelijken haalt de eindstreep niet. Met deze minder romantische cijfers heeft ook de hypotheekmarkt te dealen. Maar gebeurt dat wel voldoende? En wordt er wel goed gekeken naar alle mogelijkheden voor een hypotheek in een scheidingssituatie?

Fiscus moet duidelijkheid geven over hypotheken in box 3
Opinie

Fiscus moet duidelijkheid geven over hypotheken in box 3

Jos Koets schreef een vlammende column over hypotheken in box 3. Al snel ontstond er enige ophef: dat kan toch helemaal niet? Er is echter een verschil tussen ‘kunnen’ en ‘mogen’, alleen is de fiscus vooralsnog niet duidelijk over hoe zij hiermee omgaan. “Misschien vinden ze me een eigenwijze sodemieter, maar het zou echt een hoop tijd schelen als ze hier een uitspraak over doen.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.