5 vragen aan Sander Kernkamp, nieuwe CEO ABN Amro Verzekeringen

23 juni 2017 Leestijd ± 1minuut

Sander Kernkamp verruilt zijn functie als directeur schade & inkomen bij Nationale-Nederlanden voor de rol van CEO bij ABN Amro Verzekeringen. Deze verzekeraar, een joint venture van de ABN AMRO Bank en Delta Lloyd, maakt na overname van Delta Lloyd deel uit van NN Group. Vijf vragen aan de nieuwe CEO Kernkamp.


Lees ook
Ouderschapsverlof beïnvloedt leencapaciteit
Opinie

Ouderschapsverlof beïnvloedt leencapaciteit

Na de geboorte van je kind kun je tijdelijk minder gaan werken en zo gebruik maken van het ouderschapsverlof. Dit is nu nog meestal onbetaald verlof. Toch is het een interessante regeling voor ouders omdat ze recht houden op het aantal uren werk dat ze hadden voor het verlof in ging. Bij het kopen van een huis kan het alleen wel een aandachtspunt zijn. Adviseurs kunnen namelijk niet zomaar rekenen met het inkomen van voor het verlof. Hierdoor kunnen consumenten mogelijk een lagere hypotheek afsluiten.

Een echtscheiding, daar praat je niet over
Column

Een echtscheiding, daar praat je niet over

Je wilt er niet bij stilstaan als je trouwt, maar de kans dat je gaat scheiden is groot. Bijna vier op de tien huwelijken gaan mis. Vreemd dat er zo weinig aandacht aan wordt besteed in een hypotheekadviesgesprek.  

Micro wonen, de nieuwe trend
Trends

Micro wonen, de nieuwe trend

Wonen op een heel klein oppervlakte. Het is een trend. Steeds meer mensen doen het, zo meldt onderzoeksbureau Stec Groep. Het bureau zocht voor het Rijk uit hoe groot nieuwbouwwoningen zijn. Reden dat micro-wonen populair wordt, is dat er steeds meer kleine huishoudens zijn en meer mensen liever in de stad wonen.

MUNT breidt distributienetwerk uit

MUNT breidt distributienetwerk uit

MUNT Hypotheken ligt vanaf nu op de schappen van serviceprovider De Financiële Makelaar. Doordat De Financiële Makelaar juist sterk vertegenwoordigd is in het zuiden en oosten van het land, is MUNT daar nu beter beschikbaar voor het onafhankelijk intermediair.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.