Welke hypotheekevents mag je niet missen?

29 december 2016 Leestijd ± 2minuten
Welke hypotheekevents mag je niet missen?

Nu 2016 ten einde loopt, is het goed alvast vooruit te kijken. Welke (hypotheek)events staan er op de planning, en waarom zou je daarheen moeten? Een overzicht.

14 en 15 februari – Hypotheken Event 2017
Wat zijn de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt? Welke nieuwe spelers zijn toegetreden? En wat is de rol van beleggers op de markt? Kortom: welke kansen biedt de huidige hypotheekmarkt? Op 14 en 15 februari wordt voor de 26e keer het Hypotheken Event georganiseerd. Op het programma staan onder meer een presentatie van Wouter Schilperoort (Ministerie van Binnenlandse Zaken) over het Nederlandse funding-gat, van Maarten Gelderman (DNB) over de impact van de Europese regelgeving op de Nederlandse hypotheekmarkt en Annemarie van Gaal (van het programma ‘Een dubbeltje op zijn kant’) over wat de hypotheekmarkt kan leren van de woekerpolisaffaire.

16 maart – Big data in de financiële sector
Tijdens de vierde editie van dit event leer je als bezoeker onder meer op welke manier je je business data-driven maakt, welke kansen de nieuwe wetgeving Privacy Wet & PSD2 bieden en hoe je met big data fraude en cybercrime aanpakt. Ook komen er praktijkvoorbeelden van de toepassing van (big) data en analytics in de financiële sector voorbij.

30 mei – HypoVak 2017
Hypotheekadviseurs staan voor grote uitdagingen. Niet alleen bestaande hypotheekverstrekkers - zoals banken - willen hierover in dialoog met deze groep professionals, maar juist nieuwe dienstverleners willen hun kennis delen. Financieel advies verlenen aan particulieren blijft uitdagend en vooral veranderlijk. Consumenten worden steeds veeleisender en de hypotheekadviseurs hebben daarom ook uitstekende ondersteuning nodig van hun ‘business partners’. Tijdens de HypoVak komen alle aspecten van het vak uitgebreid aan bod.

21 september – am:hypotheken + am:hypothekendiner
am:hypotheken biedt in 2017 wederom podium aan topsprekers uit de hypothekenmarkt: zowel zwaargewichten uit de business als nieuwkomers in de branche. In 2016 waren er ruim 350 bezoekers. In de loop van het jaar zal het precieze programma bekend worden.

Oktober - Mortgage Week 2017
Tijdens deze editie van de Mortgage Week wordt elk aspect uit de hypotheekmarkt besproken. Verschillende grote namen van noemenswaardige organisaties uit de branche zijn aanwezig. ING DiBa vertelt hoe de bank ook in 2017 de nummer één digitale hypotheekbank wil blijven, Daan Noordeloos (Transavia) spreekt over de Digital Passenger Experience en Han de Jong (ABN AMRO) geeft een overzicht van de Nederlandse huizenmarkt en de voorspellingen voor de komende vijf jaar.


Geschreven door

Redactie
Redactie

Vond u het artikel interessant?

Bedankt voor uw stem!

73 stemmen (gemiddeld 3,5 van 5).

Anderen bekeken ook

Alle hypotheken naast elkaar in de hypotheekvergelijker van Adviesbox

20 december 2017 Om te beoordelen wat de meest gunstige hypotheek is voor ...

Huizenbezitter wil automatische daling risico-opslag standaard in hypotheek

29 september 2017 75 Procent van de huizenbezitters vindt dat hypotheekaanbieders verplicht moeten ...

Traditionele hypotheekverstrekker verliest marktaandeel

12 maart 2016 Grootbanken staan onder druk en nieuwe partijen winnen terrein op ...

Leve de concurrentie!

31 mei 2018 Het is u vast niet ontgaan. Deze week wonnen we ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.