Webinar: Is oversluiten het nieuwe verhuizen?

Interactief webinar op 30 september
06 september 2021 Leestijd ± 2minuten
Webinar: Is oversluiten het nieuwe verhuizen?

De vraag naar oversluiten blijft ook dit jaar groeien. 1 op de 4 hypotheken wordt op dit moment afgesloten door oversluiters. Weet u hoe u uw oversluitende klanten het beste kunt bijstaan? Woon het interactieve webinar 'Is oversluiten het nieuwe verhuizen?' bij en blijft volledig op de hoogte. 

De mogelijkheden voor oversluiters worden op donderdag 30 september in drie kwartier belicht. Het door MUNT Hypotheken georganiseerde webinar begint om 12 uur. Aanmelden voor het Webinar kan op deze link.

Deelnemers krijgen alle ruimte om hun mening te geven en vragen te stellen. De vragen worden zoveel mogelijk live beantwoord tijdens het webinar. Het webinar wordt geleid door algemeen directeur van MUNT, Ellen Hensbergen, terwijl relatiemanagers Jet Wesseling en Chris Oosterling als panelleden vragen zullen beantwoorden. 

Historisch lage rente

Een van de belangrijkste redenen voor de groei van de oversluitmarkt is de historisch lage rente. Ook zorgt de krapte op de huizenmarkt ervoor dat mensen kiezen om in hun huis te blijven wonen. Er is simpelweg geen andere woning voor hen beschikbaar. 

Blijft dat zo? En wat kan MUNT betekenen voor adviseurs en hun klanten? In het webinar kunnen deelnemers met de experts van MUNT in gesprek. De mogelijkheden, handige tips en trics en belangrijkste aspecten van het oversluiten van een hypotheek zullen worden uitgelegd. Ook zal worden besproken hoe adviseurs hun klanten kunt helpen en welke situaties bij MUNT kunnen worden voorgelegd. 

 


Geschreven door

Redactie
Redactie
Anderen bekeken ook

Is het een drukke zomer voor de adviseurs geweest?

09 september 2021   De HDN-cijfers laten al enige tijd ...

“Best bijzonder dat beheer nu af en toe via Facebook gaat”

07 september 2021 Elke maand beantwoordt een hypotheekadviseur een vraag van een collega, ...

“Niets mis met de aflossingsvrije hypotheek”

01 september 2021   De laatste tijd staat hij weer ...

“De relatievorm doet er niet toe, alleen duidelijke afspraken zijn belangrijk”

30 augustus 2021 Hypotheekondernemer Franca Snoeijs (gespecialiseerd in vrouwelijke ondernemers en managers) heeft ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.