Wat wilt u weten over oversluiten?

Stel uw vragen voor het MUNT webinar over oversluiten op 30 september
24 september 2021 Leestijd ± 1minuut
Wat wilt u weten over oversluiten?

De oversluitmarkt is dankzij de lage rente de laatste jaren zeer sterk gegroeid. Wat betekent dit voor u als adviseur en uw klanten? En is die lage rente blijvend? 

Op 30 september worden in een webinar, georganiseerd door MUNT Hypotheken, de mogelijkheden voor oversluiters belicht. Dit webinar heeft als titel ‘Is oversluiten het nieuwe verhuizen’ en is interactief. Deelnemers krijgen alle ruimte om hun mening te geven en vragen aan de experts van MUNT te stellen. 

Uitleg van tips en trics

De mogelijkheden, handige tips en trics en belangrijkste aspecten van het oversluiten van een hypotheek zullen worden uitgelegd. Ook zal worden besproken hoe adviseurs hun klanten kunnen helpen en welke situaties bij MUNT kunnen worden voorgelegd. 

De leiding van het webinar is in handen van algemeen directeur van MUNT, Ellen Hensbergen, terwijl relatiemanagers Jet Wesseling en Chris Oosterling als panelleden vragen zoveel mogelijk live zullen beantwoorden. 

Welke vragen over de oversluitmarkt wilt u beantwoord zien tijdens het webinar? U kunt uw vragen nu vast sturen naar redactie@kop-munt.nl.

Het webinar begint op 30 september om 12 uur. Aanmelden hiervoor kan op deze link.


Lees ook
Prijsstijging koopwoningen loopt verder op
Cijfers & onderzoeken

Prijsstijging koopwoningen loopt verder op

Bestaande koopwoningen waren in augustus 17,8% duurder dan een jaar eerder. Dat is de grootste prijsstijging na september 2000. De prijsstijging zwakte in 2019 wat af, maar trok daarna steeds verder aan. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster.

Ontspannen met Battlefield na een drukke werkdag
Als ik niet werk

Ontspannen met Battlefield na een drukke werkdag

Hij is bijna 40 jaar, maar het gamen kan hij niet loslaten. Dat doet Tim van Es op een bijzondere manier: spelen met oud-collega’s, vrienden en zelfs met voormalige klanten. “Van deze groep van ongeveer twintig spelers is iedereen met een koophuis in de loop van tijd aan een hypotheek geholpen”, zegt de Haagse manager van de hypotheekafdeling van Eijgendaal & Van Romondt.

“Bij isolatiemaatregelen moet je het peloton proberen te bereiken”

“Bij isolatiemaatregelen moet je het peloton proberen te bereiken”

In Nederland zijn op dit moment zo’n 2,7 miljoen woningen slecht geïsoleerd. Ze hebben lage energielabels als D, E, F of G. Om deze huizen versneld te isoleren, presenteerden eerder deze maand een drietal politieke partijen en een aantal organisaties een plan om een versnelling tot stand te brengen. “Als we zo doorgaan, zijn we pas in 2100 klaar”, zegt ChristenUnie-Kamerlid Pieter Grinwis, die het initiatief voor het plan nam. Hij is blij met de aankondiging van het kabinet op Prinsjesdag om een half miljard euro voor het isoleren van woningen beschikbaar te stellen.

“Door de coronacrisis zijn we nu in het hele land actief”
Adviseur van de maand

“Door de coronacrisis zijn we nu in het hele land actief”

Het contact met uiteenlopende mensen en het luisteren naar hun verhalen. Dat is voor Jeroen van Lunen het mooiste aspect aan zijn vak als financieel adviseur. Van Lunen is sinds 24 jaar eigenaar van DGA Financieel Adviseurs in Den Haag en voorziet particulieren, expats en met name zelfstandigen uit de hele regio Haaglanden van advies. “Wij komen ondernemers uit de meest uiteenlopende branches tegen.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.