Speel mee met de kennistest!

02 maart 2021 Leestijd ± 1minuut
Speel mee met de kennistest!

Na een kleine pauze is de Kop-Munt Hypothekennistest weer terug! De grote vraag: wie is het beste thuis in de wereld van hypotheken? 

Vorig jaar had Roland Aarts van In de Hypothekelarij uit Asten de meeste kennis in huis. Het certificaat ‘Winnaar Kennistest 2020’ heeft inmiddels een mooie plaats op zijn kantoor ingenomen. Lukt het jou om in 2021 deze eretitel in de wacht te slepen?

Elke maand heeft de kennistest een ander thema. Deze keer duiken we in de wereld van looptijdrente en de verhuisregeling. Weet jij voldoende van deze onderwerpen? Speel dan direct mee: dat kan hier. Ook kun je in het menu op Kop-Munt op Kennistest klikken.

Goed om te weten: de test bestaat uit 10 onderdelen, verdeeld over 10 maanden. Om te kunnen winnen, dien je alle tests in te vullen. Je kunt per test één keer meedoen. Gebruik daarbij altijd dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres, anders kunnen we je scores van de 10 onderdelen niet bij elkaar optellen.

 

Succes!


Lees ook
Hoge huizenprijzen: schuld van fiscus of belegger?
Opinie

Hoge huizenprijzen: schuld van fiscus of belegger?

In de aanloop naar de verkiezingen worden maatschappelijke problemen flink onder het vergrootglas gelegd. Zo ook de woningmarktproblematiek. Zijn fiscale voordelen de reden dat de woningprijzen hard stijgen? 

Bij terugkoopregeling altijd de berekening van de woningcorporatie opvragen
Dat ene advies

Bij terugkoopregeling altijd de berekening van de woningcorporatie opvragen

In deze rubriek reflecteren adviseurs op het advies dat ze het meest is bijgebleven, zelfs na vele honderden trajecten. Vandaag vertelt Jamie Hilgersom over dat ene advies…

10 maart 2021: Het Kop-Munt Verkiezingsdebat

10 maart 2021: Het Kop-Munt Verkiezingsdebat

Nederland maakt zich op voor een gang naar de stembus. Met een gigantisch woningtekort en steeds verder stijgende huizenprijzen is wonen, na corona, hét thema van deze verkiezingen. MUNT organiseert daarom een debat tussen Daniel Koerhuis (VVD), Paul Smeulders (GroenLinks) en Faissal Boulakjar (D66). 

Kwart stellen Nederland onverzekerd bij overlijden

Kwart stellen Nederland onverzekerd bij overlijden

Bijna een kwart (24 procent) van de samenwoners met een hypotheek heeft geen overlijdensrisicoverzekering. Dat blijkt uit onderzoek dat MUNT Hypotheken liet doen onder meer dan duizend Nederlanders. Uit het onderzoek blijkt dat het vooral de oudere huizenbezitters zijn die ervoor kiezen om geen verzekering meer af te sluiten.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.