MUNT Hypotheken Beste Nederlandse Geldverstrekker van 2016

18 januari 2017 Leestijd ± 1minuut
MUNT Hypotheken Beste Nederlandse Geldverstrekker van 2016

De beste Nederlandse geldverstrekker van 2016. Zo mag MUNT Hypotheken zichzelf noemen volgens financiële intermediairs, zo blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van De Nationale Hypotheekbond onder 441 onafhankelijke intermediairs.

Hypotheekaanbieders werden beoordeeld op basis van elf losse tevredenheidsaspecten, waaronder het bieden van nazorg, klachtafhandeling en duidelijkheid in communicatie. MUNT Hypotheken wist hoge ogen te gooien op het laatste punt, evenals waar het ging om rente- en aflosfaciliteiten en duidelijkheid in het aanvraag- en acceptatieproces. Overigens werd de meerderheid van de geldverstrekkers op dit punt met goed of zeer goed beoordeeld.

Waar voor hypotheekverstrekkers nog een wereld te winnen valt is op het gebied van klachtafhandeling en nazorg, zo vertellen de onderzoeksresultaten. Slechts een op de vier intermediairs is hierover tevreden bij het beoordelen van geldverstrekkers.

Menno Luiten, manager marketing & distributie bij MUNT Hypotheken: “Wij zijn heel erg trots op de waardering die we op deze manier krijgen van de adviseurs die met ons samenwerken. Een goede en zorgeloze hypotheekbeleving maak je met elkaar en in die zin is dit een prijs voor alle betrokkenen; onze servicepartners, distributiepartners en de adviseurs.”


Geschreven door

Redactie
Redactie
Anderen bekeken ook

MUNT Hypotheken wint 'MWM2 Social Reputatie Index 2017'

04 september 2017 MUNT Hypotheken heeft onder hypotheekverstrekkers de beste reputatie op sociale ...

Los je hypotheek af, of toch niet?

16 februari 2018 Heb je geld over, los je hypotheek af. Dat was ...

Waarom de aanvangsrente misleidend is

15 november 2016 Sinds jaar en dag gebruiken hypotheekadviseurs het hypotheekrenteoverzicht waarin de ...

Laat je niet gek maken

12 maart 2018 Misschien kunt u het zich nog wel herinneren, de beursgang ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.