MUNT breidt distributienetwerk uit

14 februari 2018 Leestijd ± 1minuut
MUNT breidt distributienetwerk uit

MUNT Hypotheken ligt vanaf nu op de schappen van serviceprovider De Financiële Makelaar. Doordat De Financiële Makelaar juist sterk vertegenwoordigd is in het zuiden en oosten van het land, is MUNT daar nu beter beschikbaar voor het onafhankelijk intermediair.

Flinke uitbreiding MUNT

MUNT, dat alleen verkrijgbaar is via het onafhankelijke intermediair, breidt zijn distributienet met de samenwerking flink uit. “Dit betekent dat ongeveer 600 nieuwe tussenpersonen ons nu kunnen aanbieden aan hun klanten. Hiermee zijn we nu met name in het zuiden en oosten van het land beter verkrijgbaar. Groot voordeel is dat De Financiële Makelaar nauwelijks overlap heeft met de serviceproviders met wie we nu al samenwerken.” aldus commercieel directeur van MUNT Menno Luiten.

Goede dossierbehandeling

De Financiële Makelaar richt zich op zelfstandige intermediairs en kantoren in de financiële dienstverlening met niet meer dan een vijf a zes medewerkers. Directeur Harrie-Jan van Nunen is erg blij met de samenwerking met MUNT. “We hoorden van tussenpersonen in de markt erg goede verhalen, met name over de dossierbehandeling van MUNT. De consument wil maar één ding: snel zekerheid. Dat begrijpt MUNT. Een goed voorbeeld hiervan is dat MUNT digitale handtekeningen accepteert en het mogelijk maakt dat eigen middelen bij de notaris aangetoond kunnen worden.”


Lees ook
Los je hypotheek af, of toch niet?
Column

Los je hypotheek af, of toch niet?

Heb je geld over, los je hypotheek af. Dat was zo’n beetje de boodschap van de AFM deze week.  De toezichthouder heeft samen met ING en Florius een experiment gedaan om te zien hoe je consumenten kunt aansporen tot aflossen. Hieruit bleek onder meer dat een sms-bericht een effectief middel is om klanten een bericht over aflossen te laten openen. De klant ontvangt dat bericht dan op het moment dat zijn vakantiegeld of de eindejaarsuitkering op de rekening staat. Want, dit extraatje kan mooi worden gebruikt om je huis een beetje af te betalen.

‘Hypotheken zijn beleggingen met een aantrekkelijk rendement’
Opinie

‘Hypotheken zijn beleggingen met een aantrekkelijk rendement’

Wat trekt pensioenfondsen in hypotheken en waar staat de markt nu? Nick van Winsen, vermogensbeheerder bij SPF Beheer, geeft antwoord.

MUNT verwerkt 250ste Simpel Overstap Hypotheek

MUNT verwerkt 250ste Simpel Overstap Hypotheek

MUNT Hypotheken heeft de 250ste Simpel Overstap Hypotheek (SOH) verwerkt. Dit is de eerste hypotheek in Nederland waarvoor het UWV-verzekeringsbericht of recente pensioenopgave voldoende is. De mijlpaal werd bereikt met de Financiële Makelaar, met wie MUNT sinds kort samenwerkt. De serviceprovider wist binnen nog geen week na de bekendmaking van de samenwerking de eerste SOH te laten passeren.

'MUNT is een trendsetter'
Opinie

'MUNT is een trendsetter'

Erik Teunisse is al 22 jaar franchisenemer van de Hypotheker, met twee vestigingen: in Harderwijk en in Dronten. Zijn klantenbestand bestaat voor een groot deel uit doorstromers en overstappers. MUNT Hypotheken scoort goed bij de laatste doelgroep. “MUNT heeft het proces voor het oversluiten van hypotheken makkelijker gemaakt. Daar hebben ze een gat in de markt gezien. Je ziet dat andere hypotheekaanbieders dit voorbeeld nu volgen.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.