MUNT breidt distributienetwerk uit

14 februari 2018 Leestijd ± 1minuut
MUNT breidt distributienetwerk uit

MUNT Hypotheken ligt vanaf nu op de schappen van serviceprovider De Financiële Makelaar. Doordat De Financiële Makelaar juist sterk vertegenwoordigd is in het zuiden en oosten van het land, is MUNT daar nu beter beschikbaar voor het onafhankelijk intermediair.

Flinke uitbreiding MUNT

MUNT, dat alleen verkrijgbaar is via het onafhankelijke intermediair, breidt zijn distributienet met de samenwerking flink uit. “Dit betekent dat ongeveer 600 nieuwe tussenpersonen ons nu kunnen aanbieden aan hun klanten. Hiermee zijn we nu met name in het zuiden en oosten van het land beter verkrijgbaar. Groot voordeel is dat De Financiële Makelaar nauwelijks overlap heeft met de serviceproviders met wie we nu al samenwerken.” aldus commercieel directeur van MUNT Menno Luiten.

Goede dossierbehandeling

De Financiële Makelaar richt zich op zelfstandige intermediairs en kantoren in de financiële dienstverlening met niet meer dan een vijf a zes medewerkers. Directeur Harrie-Jan van Nunen is erg blij met de samenwerking met MUNT. “We hoorden van tussenpersonen in de markt erg goede verhalen, met name over de dossierbehandeling van MUNT. De consument wil maar één ding: snel zekerheid. Dat begrijpt MUNT. Een goed voorbeeld hiervan is dat MUNT digitale handtekeningen accepteert en het mogelijk maakt dat eigen middelen bij de notaris aangetoond kunnen worden.”


Geschreven door

Redactie
Redactie

Vond u het artikel interessant?

Bedankt voor uw stem!

80 stemmen (gemiddeld 3,1 van 5).

Anderen bekeken ook

Los je hypotheek af, of toch niet?

16 februari 2018 Heb je geld over, los je hypotheek af. Dat was ...

‘Hypotheken zijn beleggingen met een aantrekkelijk rendement’

14 februari 2018 Wat trekt pensioenfondsen in hypotheken en waar staat de markt ...

MUNT verwerkt 250ste Simpel Overstap Hypotheek

26 februari 2018 MUNT Hypotheken heeft de 250ste Simpel Overstap Hypotheek (SOH) verwerkt. ...

'MUNT is een trendsetter'

28 februari 2018 Erik Teunisse is al 22 jaar franchisenemer van de Hypotheker, ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.