Waarom hypotheken, taart en Nijntje een hele goede combinatie zijn

14 november 2019 Leestijd ± 2minuten
Waarom hypotheken, taart en Nijntje een hele goede combinatie zijn

MUNT Hypotheken sponsort het Nijntje Museum. We nodigen daarom adviseurs en hun gezin uit om daar eens rond te kijken. Deze week vertelt Nihal Vogels over haar bezoek aan Nijntje.

Naam: Nihal Vogels

Leeftijd: 35

Is hier met: dochters Elena (6) en Sophia (3) en echtgenoot Mark

Hoe lang zit je in het vak?

“Ik ben al meer dan tien jaar hypotheekadviseur en heb sinds 2017 mijn eigen kantoor ‘Taart by Nihal’.”

Wat vindt je partner ervan dat je dit werk doet?

“Mark is gewoon super trots op mij. Omdat ik een eigen zaak heb opgezet en dat die ook nog eens goed loopt. Hij zal mij ook nooit in de weg staan daarbij en steunt mij letterlijk in alles. Als ik veel weg ben, runt hij het huishouden en regelt de dingen met de kinderen. Zonder te zeuren. Had ik al verteld dat ik eigenlijk de ideale partner heb?”

Als een van je kinderen hypotheekadviseur wil worden, wat zeg je dan?

“Heb je even? Je zou me namelijk niet trotser kunnen krijgen. Mijn dochters, zeker de oudste, kregen dat financiële DNA van hun moeder er schijnbaar gratis bij. Ondertussen pikken ze her en der ook van alles op. Elena kan al precies vertellen wat het werk van mama inhoudt. Dat doet ze zelfs zo goed dat ik haar wel eens vraag om het voor mijn klanten uit te leggen. Kijk dan, hoe knap

Wat kunnen hypotheekadviseurs leren van Dick Bruna, de maker van Nijntje?

“Heel veel. Mijn laatste nieuwsbrief ging hier zelfs over. De simpliciteit van Nijntje vind ik formidabel. Alles is duidelijk weergegeven en het biedt daarnaast (of daardoor) juist ruimte voor creativiteit. Volgens mij werkt deze aanpak ook als het over financiën gaat. Met een duidelijke uitleg en ruimte om zaken beeldend weer te geven.”


Lees ook
Met MUNT naar Nijntje: lekker luchtig en simpel
Trends

Met MUNT naar Nijntje: lekker luchtig en simpel

Eloise Tierie (32) is assistent hypotheekadviseur bij Standaert De Gier & Zuidberg in Haarlem. Samen met MUNT hypotheken en haar gezin ging zij naar het Nijntje Museum. Ondertussen vertelt Eloise over haar werk en haar gezin.

Met MUNT naar Nijntje: Suzanne vindt dat hypotheekadviseurs hier ook nog wat van kunnen leren
Trends

Met MUNT naar Nijntje: Suzanne vindt dat hypotheekadviseurs hier ook nog wat van kunnen leren

Suzanne van den Helder (32) is assistent hypotheekadviseur bij Huis & Hypotheek Woerden. Samen met MUNT hypotheken en haar gezin ging zij naar het Nijntje Museum. Ondertussen vertelt Suzanne over haar werk en haar gezin.

Met MUNT naar het Nijntje-museum
Trends

Met MUNT naar het Nijntje-museum

MUNT nodigt jou als adviseur met het gezin uit in het Nijntje Museum. Daar zetten we jullie op de foto, zodat jullie naar huis gaan met een mooi aandenken. Het enige wat je hoeft te doen, is een e-mail sturen. Uit alle inzendingen, loten wij een tiental adviseurs. 

Gluren bij de Buren: een Spaanse hypotheek is gewoon een stuk makkelijker
Over de grens

Gluren bij de Buren: een Spaanse hypotheek is gewoon een stuk makkelijker

Wat kan Nederland qua hypotheken nog leren van andere Europese landen? Dit keer kijken we naar het Spaanse systeem van woningfinanciering: met veel minder opties, maar dat wordt gecompenseerd met andere voordelen.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.