Trends

Vijf jaar MUNT: wie jarig is trakteert!

19 september 2019 Leestijd ± 2 minuten

Al vijf jaar mogen wij met u werken, dat is sowieso al een feest natuurlijk. Maar vandaag, donderdag 19 september 2019, is de dag dat wij officieel 5 jaar bestaan. Leuk voor ons, maar ook voor u. Want, wie jarig is trakteert!

De eerste traktatie vinden veel hypotheekadviseurs vandaag al in de brievenbus: een volledig informatiepakket. Dan bent u weer helemaal op de hoogte. 
Maar er is meer…


MUNT komt naar u toe

De afgelopen weken zijn we vooral veel onderweg geweest. We gingen langs bij hypotheekadviseurs uit het hele land om bij te praten, of kennis te maken. Om de feeststemming te verhogen brachten we ook natuurlijk een doos vol cadeaus mee.


De grappigste, meest ontroerende en wildste verhalen

We hebben de afgelopen 5 jaar veel meegemaakt. Samen met u. We waren soms bijna tot tranen toe geroerd - en op andere momenten stroomden de tranen over de wangen van het lachen. De aankomende weken vindt u hier op Kop-Munt.nl een overzicht van de meest bijzondere momenten die wij met u en onze klanten mochten meemaken.


Wat zijn we gegroeid

Zo’n eerste lustrum is natuurlijk altijd goed om even terug te kijken; wat hebben we nu neergezet met elkaar? Nou, aardig wat.

In de afgelopen 5 jaar groeide MUNT namelijk van drie investerende pensioenfondsen, naar zeventien (!). En daar komen steeds meer bij. De potentie is groot, zeker nu ook de interesse van investeerders alleen maar toeneemt.

Ondertussen beheert MUNT een portefeuille van 14 miljard euro. Een grote eer en we willen nog heel graag verder groeien, op de beste mogelijke manier - en altijd in het belang van onze klanten, investeerders en natuurlijk de hypotheekadviseurs.


Maar niet zonder de hoogste kwaliteitseisen

Toen MUNT begon waren we een beetje een vreemde eend in de bijt (en dat zijn we nog steeds natuurlijk): wij wilden alleen de allerbeste voorwaarden voor de consument bieden. En dat lukte, zelfs zo goed dat onze collega-geldverstrekkers veel van deze voorwaarden hebben overgenomen en dat ‘uitstekend’ nu gewoon de standaard is.

U ziet, er is genoeg te vieren. Op naar de volgende vijf(-tig) jaar!

*Mocht u het pakket (nog) niet ontvangen hebben, maar bent u wel geinteresseerd? Laat het ons weten, dan sturen wij het graag naar u toe.