MUNT Hypotheken uitgeroepen tot beste Hypotheekverstrekker

29 mei 2017 Leestijd ± 2minuten
MUNT Hypotheken uitgeroepen tot beste Hypotheekverstrekker

MUNT Hypotheken is op 30 mei 2017 tijdens de uitreiking van de Gouden Lotus Awards op HypoVak benoemd als beste hypotheekverstrekker. Menno Luiten nam namens MUNT Hypotheken de prijs in ontvangst.

Lees ook: MUNT Hypotheken Beste Nederlandse Geldverstrekker van 2016

Lezers van InFinance, InFinance.nl, InFinance Daily en de leden van de Hypotheek Business Club hebben hun mening gegeven. Vorig jaar sprong MUNT Hypotheken er volgens de respondenten uit wat betreft innovatie, snelheid en duidelijkheid. Dit heeft de hypotheekverstrekker klaarblijkelijk vol weten te houden. “Om twee jaar op rij dezelfde prijs in de wacht te slepen, is een enorme eer”, aldus Luiten. “De erkenning vorig jaar was al fantastisch, maar dat we dit nu kunnen prolongeren is de kers op de taart.”
 
Zesde hypotheekaanbieder van Nederland
Sinds de lancering van MUNT Hypotheken in september 2014 bleek al dat de nieuwe hypotheekaanbieder goed ontvangen werd. In korte tijd meldden diverse pensioenfondsen zich om via het hypotheeklabel te investeren in particuliere Nederlandse woninghypotheken. Inmiddels is er door pensioenfondsen 10 miljard euro aan kapitaal geïnvesteerd en is er voor 8 miljard euro aan hypotheken verstrekt. De hypotheekaanbieder is na Rabobank, ABN Amro, ING, Aegon en Nationale Nederlanden inmiddels de zesde hypotheekaanbieder van Nederland.
 
In 2020 20 miljard aan verstrekte hypotheken

“We zijn een serieus alternatief geworden, naast de voorheen gebruikelijke hypotheekverstrekking door banken. Maar belangrijker nog is dat we dit niet hadden kunnen realiseren zonder de hypotheekadviseurs die onze hypotheken adviseren aan hun klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor het succes en de groei van MUNT Hypotheken.” De ambities voor de toekomst zijn stevig. “Op 1 januari 2020 willen we 20 miljard aan verstrekte hypotheken in beheer hebben. Uiteraard met minimaal hetzelfde kwaliteitsniveau als nu het geval is.”

Foto, v.l.n.r.: Diana Matroos, Alex Klein (InFinance), Menno Luiten (MUNT Hypotheken)


Lees ook
Waarom MUNT Hypotheken dé geldverstrekker van 2016 werd

Waarom MUNT Hypotheken dé geldverstrekker van 2016 werd

Vorige week las je op Kop-Munt.nl al dat MUNT Hypotheken is verkozen tot Beste Geldverstrekker van 2016. Op welke punten stak de hypotheekaanbieder met kop en schouders boven de rest uit? En hoe kreeg de verstrekker dat voor elkaar? Jeroen Oversteegen, directeur bij De Nationale Hypotheekbond – die de prijs uitreikte, legt uit.

Wat gebeurt er met een klacht bij MUNT Hypotheken?

Wat gebeurt er met een klacht bij MUNT Hypotheken?

MUNT Hypotheken doet er alles aan om het beste proces van Nederland te hebben. Niet voor niets werd het bedrijf voor het tweede jaar op rij door vakgenoten verkozen tot beste hypotheekverstrekker van het jaar. Maar, bij een organisatie met 35.000 klanten, zijn er soms ook wel eens mensen die ontevreden zijn. Zij komen terecht bij Martine van der Horst. Hoe gaat MUNT Hypotheken om met klachten?

De hypotheekmarkt in 2018 volgens Carlo van Kemenade (Obvion)
Opinie

De hypotheekmarkt in 2018 volgens Carlo van Kemenade (Obvion)

De redactie van Kop-Munt vraagt een aantal bekende personen uit de hypotheekwereld om hun vooruitblik te geven op de ontwikkelingen in 2018. Carlo van Kemenade, sinds 1 januari de nieuwe directievoorzitter van Obvion, geeft zijn visie op het aankomende jaar.

'Het moet gemakkelijker worden om overwaarde uit het huis te halen'
Opinie

'Het moet gemakkelijker worden om overwaarde uit het huis te halen'

De verzilverhypotheek, de blijvershypotheek, sale-and-lease-back. Allemaal mogelijkheden om overwaarde uit de eigen woning te halen. Volgens Alex van Scherpenzeel van ANBO is hier veel vraag naar onder senioren. Dat leidt alleen wel tot de komst van veel dubieuze aanbieders.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.