Wees er snel bij: nog even lekker bankhangen

28 mei 2020 Leestijd ± 2minuten
Wees er snel bij: nog even lekker bankhangen

Nederland gaat - binnen het nieuwe normaal - weer vol gas vooruit. Er is echter ook een plek die vanaf 1 juni juist rust en ruimte biedt, voor iedereen die dat nog een beetje wil vasthouden.

Tags

Hypotheekadviseurs hadden het de afgelopen periode bovengemiddeld druk. Her en der zijn zelfs omzetrecords gebroken. Maar buiten het werk om was er een beperkt sociaal- en uitgaansleven. Voor sommigen was dit een welkome afwisseling naast (en na) alle hectiek van het dagelijkse werk...
 

Vanaf 1 juni het rustigste uitje


Diegenen die vinden dat al die relatieve rust naar meer smaakt, kunnen vanaf 1 juni weer terecht in het Centraal Museum in Utrecht. Met anderhalve meter afstand en timeslots waar mensen zich voor kunnen inschrijven, is dit een uitje dat de best of both worlds biedt. U wordt aan alle kanten geprikkeld, maar bevindt zich in een oase van rust.
 

Hangen vóór de bank


Voor de mensen die tijdens de semi-lockdown ontdekten dat ze een talent hebben voor bankhangen: ook voor u staat er wat moois klaar. De beroemde BR02 slaapbank van Martin Visser, één van Nederlands meest toonaangevende ontwerpers.


Het is dit jaar zestig jaar geleden dat Visser deze bank ontwierp. Om het jubileum van de BR02 te vieren hebben zeven topontwerpers uit Nederland zich laten inspireren door ontwerpen van Martin Visser. En deze nieuwe designs van onder meer Piet Hein Eek, Jan des Bouvrie en Marcel Wanders kunt u vanaf 1 juni ook bewonderen bij het Centraal Museum.


Een uitgelezen kans om het bankhangen voort te zetten dus. Wel vóór de bank hangen graag, want deze banken zijn vooralsnog niet om op te zitten.
 

Zijn er nog kaarten?


Sinds deze week is de ticketverkoop gestart. Het lijkt erop dat al veel mensen de weg (terug) weten te vinden naar het Centraal Museum. Dus wees er snel bij om uw stukje rust vast te reserveren. Dat kan hier - waar u tegelijkertijd vanaf uw eigen bank al een deel van de collectie online kunt bewonderen.


MUNT Hypotheken is dit jaar en ook volgend jaar weer hoofdsponsor van het Centraal Museum.

 


Geschreven door

Redactie
Redactie

Vond u het artikel interessant?

Bedankt voor uw stem!

13 stemmen (gemiddeld 2,0 van 5).

Anderen bekeken ook

Hoe lang blijft de trend op de hypotheekmarkt positief?

28 mei 2020 De laatste cijfers over de stand van de hypotheekmarkt zijn ...

‘Financieringsmogelijkheden voor woningaanpassing blijven vaak onbenut’

28 mei 2020 Senioren hebben laatste jaren veel meer mogelijkheden gekregen aanpassingen aan ...

Geldverstrekkers moeten chaos voorkomen voor hypotheekadviseur

20 mei 2020 Er heerst drukte alom in de hypotheekwereld. Menno Luiten van ...

Onderzoek: Adviseurs hebben meer werk, maar missen persoonlijk contact met de klant

07 mei 2020 Dat de coronacrisis impact heeft op de hypotheekadviseur is geen ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.