"Weer iets anders dan het adviseren van klanten over hypotheken"

Donata van Dijk is kalendermodel van de maand augustus
13 augustus 2021 Leestijd ± 2minuten
"Weer iets anders dan het adviseren van klanten over hypotheken"

 

Het was begonnen als grapje, maar na enige bedenktijd vond Donata van Dijk het eigenlijk wel een heel leuk idee om mee te doen aan de adviseurskalender. “Interessant om zo’n fotoshoot mee te maken!”

“De kalender ligt nog op mijn bureau, maar de kalenderfoto prijkt hier wel op groot formaat op een soort van schildersezel. Heel leuk, maar ik vind het ook wel een beetje ongemakkelijk om mijzelf zo groot te zien. Deze poster heb ik, samen met de kalender, van MUNT relatiemanager Koen Hoveling gekregen. Prachtig gebaar, al weet ik niet zo goed wat ik met deze poster ga doen. De kalender ga ik zeker nog ergens een plekje geven”, zegt de adviseur uit De Meern. Donata is eigenaar van Van Dijk-Kervezee Assurantiën en is het model van de maand augustus.

Vrouwenkalender

Donata heeft gereageerd op een bericht van LinkedIn. “Een aantal adviseurs in het land zei op LinkedIn: laten we er een vrouwenkalender van maken. Daar moest ik om lachen en schreef dat ik mee zou doen. Later werd aan mij gevraagd of ik echt mee wilde doen, of dat het alleen maar een grapje was. Ik dacht toen: dat is inderdaad leuk en weer iets anders dan het adviseren van klanten over hypotheken, verzekeren en pensioenen. Maar het is geboren uit een grapje.”

Volgens Donata zijn vrouwen in de financiële wereld nog steeds duidelijk in de minderheid. “Op congressen zijn er nog steeds veel mannen. Dat verandert nog niet echt. We wilden met het idee van een vrouwenkalender dit doorbreken. Dat is niet gelukt, want er zijn ook mannen op de kalender te vinden. Ik heb zelf een aantal kalenders besteld om die aan mijn klanten uit te delen. Zo kunnen ze ook aan mij denken na het moment van het afsluiten van de hypotheek. Je blijft wat langer op het netvlies hangen. Naast nieuwsbrieven is dit een mooi marketinginstrument.”

Donata is ook jarig in augustus. “Ik krijg altijd een warm gevoel bij deze maand. Het weer viel tot nu tegen, maar ik ben pas tegen het eind van de maand jarig en wie weet is het dan beter. Al die regen vind ik niks.”

Met de adviseurskalender wordt geld opgehaald voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Bestel de kalender op deze link.


Geschreven door

Redactie
Redactie
Anderen bekeken ook

Wooncrisis in Griekenland

12 augustus 2021 Het woningtekort is niet een uniek Nederlands probleem. Ook elders ...

Luisterend oor voor LHBTI+-gemeenschap met QueerCare

11 augustus 2021   Gelukregisseur, zo bestempelt Jeff van den ...

'Ik ben behoorlijk tekeer gegaan!'

09 juli 2021 Toen de kalender als 1 aprilgrap werd aangekondigd, stuurde Marco ...

“Het is waanzinnig wat er nu op de woningmarkt gebeurt”

01 augustus 2021 Je netwerk goed onderhouden. Dat is voor Robert van der ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.