Vraag het aan Chris: Ein-de-lijk: hier kunt u terecht met uw hypotheekvragen

05 maart 2020 Leestijd ± 3minuten
Vraag het aan Chris:  Ein-de-lijk: hier kunt u terecht met uw hypotheekvragen

Vanaf deze week staat commercieel directeur Chris Oosterling hier voor u klaar voor al uw hypotheekvragen.

Dit is Chris


Chris Oosterling begon in december 2019 als de nieuwe commercieel directeur van MUNT Hypotheken. Vers bloed dus, maar Chris is zeker niet nieuw in de hypotheekwereld.

Hij begon 21 jaar geleden zelf als financieel adviseur bij een tussenpersoon en kent dus de fijne kneepjes van het vak. Na wat tussenstops bij de Rabobank en de SNS Bank belandde Chris in de digitale hypotheekwereld bij Independer. De afgelopen zes jaar heeft Chris met Hypotheek24 het online afsluiten van een hypotheek, verder ontwikkeld van execution-only tot volledige service-op-afstand.

Kortom: Chris weet hoe de hazen lopen; hij kent het werk en het perspectief van de hypotheekadviseur door en door. Nu zet hij al zijn kennis, kunde en ervaring in om van MUNT een nog betere hypotheekverstrekker te maken.
 

Wat kan Chris voor u doen?
 

Zoals gezegd brengt Chris al een bak ervaring mee vanuit de adviseurskant. Zowel ‘online’ als ‘offline’. Daar doen we ons voordeel mee als MUNT. Maar, we zijn natuurlijk geïnteresseerd in de vragen van welke hypotheekadviseur dan ook. Zelfs als u (nog) geen zaken doet met MUNT.

  • Vraagt u zich bijvoorbeeld af waarom MUNT bepaalde zaken wel, of niet doet?
  • Is er een doelgroep waar (nog) niet voldoende aandacht voor is volgens u?
  • Heeft u een ingewikkeld dossier waar u graag extra hulp bij krijgt van een geldverstrekker?
  • Of heeft u een algemene vraag over hypotheken en alle actuele en aanstaande regels?

Stel deze vraag aan Chris.
 

De vraag van deze week: waar kan ik bij MUNT terecht met mijn speciale vragen?
 

De eerste vraag die we beantwoorden in deze rubriek, komt eigenlijk van Chris zelf. “Sinds ik mensen in de hypotheekwereld vertel dat ik aan de slag ga bij MUNT, krijg ik van adviseurs regelmatig dezelfde opmerking:
 

”MUNT? Daar kun je als adviseur toch nooit rechtstreeks contact mee opnemen
als je een vraag hebt of casus wilt voorleggen?

 

Het antwoord dat Chris op deze vraag volmondig geeft is “Nee.”
 

Er staan namelijk wel degelijk mensen klaar om uw vragen te beantwoorden. “MUNT heeft namelijk relatiemanagers die er speciaal zijn voor de gevallen die anders-zijn-dan-anders. Zij kunnen u vertellen of het kansrijk is om een bepaalde aanvraag in te dienen en welke weg hiervoor te bewandelen is. Neem gerust rechtstreeks contact met Jet Wesseling (06-46 71 01 99) en Koen Hoveling (06-23 22 32 73)

Het is belangrijk dat adviseurs dit weten vindt Chris: “Niet alleen in voorkomende gevallen, maar ook omdat we zo veel meer informatie krijgen over wat er anders, of beter kan. Alleen op die manier kunnen we de beste voorwaarden en het beste proces blijven bieden.”

Heeft u ook een vraag voor Chris? Stel die direct.

 


Lees ook
Dit is dé techniek die maakt dat je meerwaarde en méér waarde biedt als hypotheekadviseur
Column

Dit is dé techniek die maakt dat je meerwaarde en méér waarde biedt als hypotheekadviseur

Remko Grijm is deze maand de gastcolumnist van Kop-Munt. Als (NLP) trainer en coach helpt hij ook hypotheekadviseurs om hun absolute ‘meer-waarde’ te vinden. Maar waar zit die straks nog, als alle kennis voor de klant ook eenvoudig online is te vinden?

Provincie in beeld: Amsterdam staat op zich, maar Noord-Holland heeft nog een paar dure gemeenten

Provincie in beeld: Amsterdam staat op zich, maar Noord-Holland heeft nog een paar dure gemeenten

Elke provincie heeft zijn eigen unieke woningmarkt. In Noord-Holland, de duurste provincie van Nederland, is een woning 80 procent duurder dan in de goedkoopste provincie, Groningen. Binnen provincies zijn echter ook grote verschillen. Deze verschillen brengt Kop-Munt in kaart in de serie Provincie in beeld.

Woningmarkt Utrecht: dynamiek in de stad, hoogste prijzen daarbuiten

Woningmarkt Utrecht: dynamiek in de stad, hoogste prijzen daarbuiten

Elke provincie heeft zijn eigen unieke woningmarkt. In Noord-Holland, de duurste provincie, is een woning 80 procent duurder dan in de goedkoopste, Groningen. Binnen provincies zijn echter ook grote verschillen. Deze verschillen brengt Kop-Munt in kaart in de serie Provincie in beeld.

MUNT biedt hulp aan hypotheekklanten die problemen krijgen
Vraag het Chris

MUNT biedt hulp aan hypotheekklanten die problemen krijgen

Commercieel directeur Chris Oosterling vertelt hoe MUNT nu al de eerste maatregelen neemt om te voorkomen dat mensen (verder) in de financiële problemen komen door de coronacrisis.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.