“Voor mij werkte het perfect dat ik alles zelf kon regelen”

23 december 2016 Leestijd ± 3minuten
“Voor mij werkte het perfect dat ik alles zelf kon regelen”

Bij Hypotheek24.nl doen ze het net even anders, zo vertelt salesmanager Chris Oosterling. Geen face-to-face contact, alleen via het persoonlijke online dossier, telefoon, chat en de mail. Voor Ruben Schrijver en zijn partner ideaal. Hoe beviel de samenwerking tussen de twee partijen?

Chris Oosterling (Hypotheek24.nl) over Ruben Schrijver

Vertel eens, hoe werkt dat bij jullie?
“Mensen komen bij ons terecht doordat vrienden of bekenden over ons hebben verteld, via onze tv-commercial of via zoekmachines. Ze oriënteren zich vervolgens via onze website en al vrij snel in het proces hebben wij dan contact met ze ter ondersteuning.”

Vinden jullie dat niet vervelend, nooit contact in real life?
“Nee, wij ervaren het hebben van alleen online contact juist als gemakkelijk en prettig. Bovendien gaat het ons er vooral om wat de klant ervan vindt. En getuige de honderden hypotheken die we per maand afsluiten, zit dat wel goed.”

Hoe beviel de samenwerking met Ruben?
“Het traject ging als een trein. Je kunt wel merken dat Ruben handig is met online. Hij was heel snel met het aanleveren van de benodigde documenten – en deed dat ook nog eens precies volgens de omschrijving. Dat scheelt een hoop heen-en-weergemail. Uiteindelijk had deze klant al een week na het allereerste contact een offerte van MUNT in huis.”

Tot slot: wat vind je van MUNT Hypotheken als hypotheekverstrekker?
“MUNT is een fijne partij om mee samen te werken, omdat ook deze snel doorkomt met het benodigde materiaal. Niet gek dus dat we sinds de samenwerking al bijna duizend mensen aan een MUNT-hypotheek geholpen hebben.”

Ruben Schrijver over Hypotheek24.nl

Wat trok je zo aan in Hypotheek24.nl?
“Wij vinden het prettig om niet afhankelijk te zijn van de agenda van een traditioneel tussenpersoon. Ik ben zelf acht jaar hypotheekadviseur geweest, waarvan vierenhalf jaar bij MoneYou. De ontwikkelingen heb ik goed bijgehouden en ik wist dan ook precies welke documenten aangeleverd moesten worden. Daardoor ging het proces lekker snel en was onze hypotheek ruim voor het aflopen van de ontbindende voorwaarden geaccordeerd.”

Kende je MUNT Hypotheken al?
“Ja, ik wist wel dat MUNT aan de weg timmerde. De goede voorwaarden, het scherpe rentetarief en de mogelijkheid om de hypotheek online af te sluiten spraken ons erg aan. Met het oog op de toekomst hebben wij gekozen voor een rente die dertig jaar vast staat. Zo komen we niet meer voor verrassingen te staan.”

Zou je Hypotheek24.nl aanraden bij vrienden en familie?
“Zeer zeker, voor ons werkte het perfect alles zelf te kunnen regelen wanneer het ons uitkwam. Na het uploaden van de gevraagde documenten, kregen we binnen 24 uur feedback. Ook waar er nog vragen waren van onze kant, werden we telefonisch professioneel te woord gestaan. Deze snelheid en professionaliteit sloten uitstekend aan bij onze verwachting.”


Geschreven door

Redactie
Redactie

Vond u het artikel interessant?

Bedankt voor uw stem!

51 stemmen (gemiddeld 3,9 van 5).

Anderen bekeken ook

Vraag het aan Chris: “Wordt het een lange hete hypotheekzomer?”

09 juli 2020 Elke maand leggen we een prangende hypotheekvraag voor aan Chris ...

Starters vertellen waarom zij juist nu hun eerste huis kochten

09 juli 2020 Velen dachten dat de maatregelen tegen het coronavirus een negatief ...

Van hypotheekadvies naar totaaloplossing voor scheiding

13 april 2017 Na een scheiding of relatiebeëindiging volgt een lastige en onzekere ...

UWV Verzekeringsbericht potentiële vervanger werkgeversverklaring

11 oktober 2017 Per hypotheekdossier wordt de werkgeversverklaring gemiddeld 2, 4 keer verkeerd ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.