Vijf jaar MUNT: wie jarig is trakteert!

19 september 2019 Leestijd ± 2minuten
Vijf jaar MUNT: wie jarig is trakteert!

Al vijf jaar mogen wij met u werken, dat is sowieso al een feest natuurlijk. Maar vandaag, donderdag 19 september 2019, is de dag dat wij officieel 5 jaar bestaan. Leuk voor ons, maar ook voor u. Want, wie jarig is trakteert!

Tags

De eerste traktatie vinden veel hypotheekadviseurs vandaag al in de brievenbus: een volledig informatiepakket. Dan bent u weer helemaal op de hoogte.
Maar er is meer…

MUNT komt naar u toe

De afgelopen weken zijn we vooral veel onderweg geweest. We gingen langs bij hypotheekadviseurs uit het hele land om bij te praten, of kennis te maken. Om de feeststemming te verhogen brachten we ook natuurlijk een doos vol cadeaus mee.

De grappigste, meest ontroerende en wildste verhalen

We hebben de afgelopen 5 jaar veel meegemaakt. Samen met u. We waren soms bijna tot tranen toe geroerd - en op andere momenten stroomden de tranen over de wangen van het lachen. De aankomende weken vindt u hier op Kop-Munt.nl een overzicht van de meest bijzondere momenten die wij met u en onze klanten mochten meemaken.

Wat zijn we gegroeid

Zo’n eerste lustrum is natuurlijk altijd goed om even terug te kijken; wat hebben we nu neergezet met elkaar? Nou, aardig wat.

In de afgelopen 5 jaar groeide MUNT namelijk van drie investerende pensioenfondsen, naar zeventien (!). En daar komen steeds meer bij. De potentie is groot, zeker nu ook de interesse van investeerders alleen maar toeneemt.

Ondertussen beheert MUNT een portefeuille van 14 miljard euro. Een grote eer en we willen nog heel graag verder groeien, op de beste mogelijke manier - en altijd in het belang van onze klanten, investeerders en natuurlijk de hypotheekadviseurs.

Maar niet zonder de hoogste kwaliteitseisen

Toen MUNT begon waren we een beetje een vreemde eend in de bijt (en dat zijn we nog steeds natuurlijk): wij wilden alleen de allerbeste voorwaarden voor de consument bieden. En dat lukte, zelfs zo goed dat onze collega-geldverstrekkers veel van deze voorwaarden hebben overgenomen en dat ‘uitstekend’ nu gewoon de standaard is.

U ziet, er is genoeg te vieren. Op naar de volgende vijf(-tig) jaar!

*Mocht u het pakket (nog) niet ontvangen hebben, maar bent u wel geïnteresseerd? Laat het ons weten, dan sturen wij het graag naar u toe.


Geschreven door

Redactie
Redactie
Anderen bekeken ook

Giso van Dijk van MUNT over 2020: ‘Meteen knallen met nieuwe productvoorwaarden’

11 december 2019 Giso van Dijk, manager Operations van MUNT, blikt terug op ...

De wildste verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken

26 september 2019 Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen ...

De meest speciale verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken

09 oktober 2019 Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen ...

Leukste verhalen van 5 jaar MUNT

24 oktober 2019 Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.