Vijf jaar MUNT: wie jarig is trakteert!

19 september 2019 Leestijd ± 2minuten
Vijf jaar MUNT: wie jarig is trakteert!

Al vijf jaar mogen wij met u werken, dat is sowieso al een feest natuurlijk. Maar vandaag, donderdag 19 september 2019, is de dag dat wij officieel 5 jaar bestaan. Leuk voor ons, maar ook voor u. Want, wie jarig is trakteert!

De eerste traktatie vinden veel hypotheekadviseurs vandaag al in de brievenbus: een volledig informatiepakket. Dan bent u weer helemaal op de hoogte.
Maar er is meer…

MUNT komt naar u toe

De afgelopen weken zijn we vooral veel onderweg geweest. We gingen langs bij hypotheekadviseurs uit het hele land om bij te praten, of kennis te maken. Om de feeststemming te verhogen brachten we ook natuurlijk een doos vol cadeaus mee.

De grappigste, meest ontroerende en wildste verhalen

We hebben de afgelopen 5 jaar veel meegemaakt. Samen met u. We waren soms bijna tot tranen toe geroerd - en op andere momenten stroomden de tranen over de wangen van het lachen. De aankomende weken vindt u hier op Kop-Munt.nl een overzicht van de meest bijzondere momenten die wij met u en onze klanten mochten meemaken.

Wat zijn we gegroeid

Zo’n eerste lustrum is natuurlijk altijd goed om even terug te kijken; wat hebben we nu neergezet met elkaar? Nou, aardig wat.

In de afgelopen 5 jaar groeide MUNT namelijk van drie investerende pensioenfondsen, naar zeventien (!). En daar komen steeds meer bij. De potentie is groot, zeker nu ook de interesse van investeerders alleen maar toeneemt.

Ondertussen beheert MUNT een portefeuille van 14 miljard euro. Een grote eer en we willen nog heel graag verder groeien, op de beste mogelijke manier - en altijd in het belang van onze klanten, investeerders en natuurlijk de hypotheekadviseurs.

Maar niet zonder de hoogste kwaliteitseisen

Toen MUNT begon waren we een beetje een vreemde eend in de bijt (en dat zijn we nog steeds natuurlijk): wij wilden alleen de allerbeste voorwaarden voor de consument bieden. En dat lukte, zelfs zo goed dat onze collega-geldverstrekkers veel van deze voorwaarden hebben overgenomen en dat ‘uitstekend’ nu gewoon de standaard is.

U ziet, er is genoeg te vieren. Op naar de volgende vijf(-tig) jaar!

*Mocht u het pakket (nog) niet ontvangen hebben, maar bent u wel geïnteresseerd? Laat het ons weten, dan sturen wij het graag naar u toe.


Lees ook
Giso van Dijk van MUNT over 2020: ‘Meteen knallen met nieuwe productvoorwaarden’
Trends

Giso van Dijk van MUNT over 2020: ‘Meteen knallen met nieuwe productvoorwaarden’

Giso van Dijk, manager Operations van MUNT, blikt terug op 2019 en vooruit op 2020. Dit jaar kwam hij weer terug op het nest. Ooit, 5 jaar geleden, was hij vlak na de oprichting één van de eerste medewerkers van MUNT Hypotheken. Daarna maakte hij een uitstap naar Expedia om een jaar geleden terug te keren. Nu eindverantwoordelijke voor de hele operatie van MUNT.

De wildste verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken
Trends

De wildste verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken

Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen 5 jaar. De redactie van Kop-Munt.nl maakte een rondje langs een paar hypotheekadviseurs van het eerste uur om te vragen naar hun leukste, meest ontroerende en wildste verhalen. 

De meest speciale verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken
Trends

De meest speciale verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken

Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen 5 jaar. De redactie van Kop-Munt.nl maakte een rondje langs een paar hypotheekadviseurs van het eerste uur om te vragen naar hun meest speciale verhalen.

Leukste verhalen van 5 jaar MUNT
Trends

Leukste verhalen van 5 jaar MUNT

Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen 5 jaar. De redactie van Kop-Munt.nl maakte een rondje langs een paar hypotheekadviseurs van het eerste uur om te vragen naar hun beste MUNT-verhalen. Deze week: de leukste verhalen.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.