Kalender vol verleidelijke adviseurs steunt Emma Kinderziekenhuis

Elke maand zwoele collega's aan de muur
29 juni 2021 Leestijd ± 2minuten
Kalender vol verleidelijke adviseurs steunt Emma Kinderziekenhuis

Wat begon als een 1 aprilgrap is nu werkelijkheid geworden. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een prachtige verjaardagskalender gevuld met verleidelijke hypotheekadviseurs. Deze kan gratis worden besteld.  

Op de eerste dag van april kondigde de Haagse geldverstrekker MUNT Hypotheken aan een pikante kalender met hypotheekadviseurs te lanceren. De volledige opbrengst zou worden overgemaakt aan het goede doel. “Op onze grap is destijds zoveel positieve respons gekomen”, vertelt directeur bij MUNT Hypotheken Ellen Hensbergen. “We hebben uit alle windstreken van het land aanmeldingen van adviseurs ontvangen die bereidwillig waren om te poseren. Mensen vroegen ons ook of ze de kalender al ergens konden bestellen. We hebben natuurlijk direct besloten om hem vervolgens ook daadwerkelijk te gaan maken.”

Hensbergen heeft het eerste exemplaar van de kalender aangeboden aan Professor dr. Hans van Goudoever, hoofd kindergeneeskunde van het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC. De kalender, vol met uitdagend poserende hypotheekadviseurs, is inmiddels ook voor iedereen beschikbaar op deze link. Alle opbrengsten van de actie gaan naar Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.  

Ellen Hensbergen overhandigt het eerste exemplaar van de kalender aan Professor dr. Hans van Goudoever, hoofd kindergeneeskunde van het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC.

Opbrengst naar nieuwe couveuse-afdeling

De kalender is voor iedereen gratis te bestellen en de hoop is dat hypotheekadviseurs dat massaal gaan doen. Het zou fantastisch zijn wanneer er volop van de gelegenheid gebruik wordt gemaakt om te doneren voor het Emma Kinderziekenhuis. Die mogelijkheid krijgen mensen als ze de kalender bestellen. In het bestelproces kunnen mensen zelf, na het scannen van een QR code, een bedrag naar eigen keuze doneren. MUNT Hypotheken heeft zelf al toegezegd in ieder geval vijfduizend euro te doneren.
 
Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis zet zich in voor nog betere zorg in het Emma Kinderziekenhuis. “Dit soort acties zijn daar ontzettend belangrijk voor”, vertelt Nicole Meijer van de stichting. “Met de opbrengst van deze ludieke actie maken we waardevolle initiatieven in het Emma Kinderziekenhuis mogelijk. Op dit moment zetten we de laatste belangrijke stap in de realisatie van een nieuwe couveuse-afdeling. Deze IC Neonatologie wordt het toonaangevende expertisecentrum waar de allerkleinsten de allerbeste zorg krijgen." 


Lees ook
'Ik ben behoorlijk tekeer gegaan!'

'Ik ben behoorlijk tekeer gegaan!'

Toen de kalender als 1 aprilgrap werd aangekondigd, stuurde Marco Anjema alvast wat grappige foto’s van zichzelf naar MUNT relatiemanager Koen Hoveling. “Toen hij zei dat het doorging, moest ik natuurlijk wel meedoen!”

“Je moet geld verdienen, maar wel op een zo leuk mogelijke manier”
Adviseur van de maand

“Je moet geld verdienen, maar wel op een zo leuk mogelijke manier”

Sinds ze geen franchisenemer meer is maar voor zichzelf werkt, stappen buren, vrienden en familieleden makkelijker bij Romany Staring naar binnen. “Nu ik eigen baas ben, wordt de omzet me extra gegund. Adviseren blijft echt mensenwerk: het gaat om het persoonlijk contact.”

Adviseurskalender wordt spannend: ‘Nu zijn wij het die stralen’

Adviseurskalender wordt spannend: ‘Nu zijn wij het die stralen’

“Loop maar naar de camera toe hoor, we gaan nu even voor een heel goede maar ook spannende lach, doe maar even heel erg gek. Héél goed, dit is leuk en speels!”, roept de fotografe. Op het hoofdkantoor van MUNT Hypotheken flitst ze er lustig op los.

Dit is waar hypotheekadviseurs per 1 juli 2021 extra op moeten letten bij NHG-aanvragen

Dit is waar hypotheekadviseurs per 1 juli 2021 extra op moeten letten bij NHG-aanvragen

Wat zijn de consequenties van de nieuwe voorwaarden van de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)? We leggen deze vraag voor aan NHG’s eigen voorwaarden-expert Marcel Sippekamp.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.