Naar het werk met Sabine Bomhof

10 april 2019 Leestijd ± 1minuut
Naar het werk met Sabine Bomhof

Journalist Bert ter Hoeve reist met adviseurs mee naar hun werk. Deze aflevering gaat hij naar het werk met Sabine Bomhof, eigenaar van Hypotheek Visie Hilversum. Adviseert zij nou anders dan haar (voornamelijk) mannelijke collega’s? Sabine vertelt over het ambacht van het adviesvak en waarom je de klant beter niet vertelt hoe lang andere klanten hun rente vastzetten.

Luistert u via de telefoon en heeft u geen Soundcloud-app? Geen zorgen. Klik op de podcast hieronder op het zwarte blokje ‘Listen in browser’.

Luistert u liever op Spotify? Dat kan. Klik dan op de Spotify-link onderaan de pagina.


Lees ook
Alle hypotheekadviseurs zijn hetzelfde
Opinie

Alle hypotheekadviseurs zijn hetzelfde

Adviseurs zien onderling het verschil tussen zichzelf en andere kantoren. Consumenten zien soms echter één pot nat. Hoe onderscheiden adviseurs zich? Of wat kunnen ze nog meer doen om de verschillen duidelijker te maken?

Brexit heeft gevolgen voor Britten met Nederlandse hypotheken
Trends

Brexit heeft gevolgen voor Britten met Nederlandse hypotheken

De Brexit heeft consequenties voor Britten die in Nederland een hypotheek willen afsluiten. De vraag is alleen: welke?

Rekening houden met grotere verschillen regionale huizenprijzen?
Cijfers & onderzoeken

Rekening houden met grotere verschillen regionale huizenprijzen?

Ook in een relatief klein land als Nederland kunnen de verschillen in huizenprijzen groot zijn. Uit de laatste CBS-cijfers blijkt ook dat het regionale prijsverschil toeneemt. Moet de hypotheekmarkt daar rekening mee houden, of op anticiperen?

Konden we Estland maar kopiëren…

Konden we Estland maar kopiëren…

Afgelopen week mocht ik naar Estland voor een studiereis van de NHG. Zeker geen verplicht nummertje, ik heb oprecht genoten. Ondertussen hoeft Estland geen promotie meer te doen, dat neem ik wel over. Wat een geweldig land. Prachtige omgeving, heerlijk vers eten en een volledig digitale overheid die we wat mij betreft zo in Nederland kunnen kopiëren.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.