Oproep: wie of wat is jouw steunpilaar?

27 augustus 2022 Leestijd ± 1minuut
Oproep: wie of wat is jouw steunpilaar?

Bij Kop-Munt richten we de volgspot op degenen die het leven van adviseurs beter maken. Nomineer nu je kandidaat voor de Kop-Munt Steunpilaar via redactie@kop-munt.nl.

Een goed hypotheekadvies ontstaat niet vanzelf, daar zijn talloze mensen, applicaties en processen bij betrokken. Wie zijn de helden achter de adviseur? Welke software helpt de adviseur? Wie of wat maakt het leven van adviseurs makkelijker? Wie zijn, kortom, de steunpilaren van de adviseur? 

Graag vragen we lezers van Kop-Munt daarbij om ons te vertellen wie u graag in het zonnetje wil zetten. Nomineer daarom nu je kandidaat voor de Kop-Munt Steunpilaar, een prijs voor een persoon, product of propositie die het leven van hypotheekadviseurs aanzienlijk makkelijker maakt. Dat kan door een mail te sturen naar redactie@kop-munt.nl. Vertel daarbij graag kort de aanleiding voor je nominatie. 

Eerder nomineerde Romany Staring de software van Docdigi, terwijl Frank Calis zijn compagnons bewierrookte. Wie nomineer jij?

Eeuwigdurende roem

Uit de aanmeldingen worden de leukste steunpilaren geportretteerd op deze website, waarna een onafhankelijke vakjury uiteindelijk een winnaar kiest. Daar hoort uiteraard een mooie prijs, een feestelijke prijsuitreiking, publiciteit en eeuwigdurende roem bij!
 


Lees ook
De Steunpilaar van Frank Calis: compagnons Marnix Medema en Jeroen van Wolde

De Steunpilaar van Frank Calis: compagnons Marnix Medema en Jeroen van Wolde

Wie of wat maakt het leven van adviseurs makkelijker? Frank Calis van Hypotheco in het Groningse Haren nomineert vol overgave zijn compagnons Marnix Medema en Jeroen van Wolde. “Zonder deze twee was het lang niet zo leuk!”

De Steunpilaar van Romany Staring: DocDigi

De Steunpilaar van Romany Staring: DocDigi

Wie of wat maakt het leven van adviseurs makkelijker? Romany Staring van Visie op Hypotheken hoeft daar niet lang over na te denken. Vol overtuiging nomineert zij DocDigi voor de Kop-Munt Steunpilaar: “Met hun software bespaar ik zo’n anderhalf uur per adviestraject.”

Energielasten meefinancieren? “We streven een schijnveiligheid na”

Energielasten meefinancieren? “We streven een schijnveiligheid na”

Elke week blikken we terug op het belangrijkste nieuws uit de hypotheeksector. Hans Stroosma van BTER financieel Leeuwarden spreekt onder meer over het meenemen van de verwachte energielasten in de hypotheek: “We streven een schijnveiligheid na.”

Waarom stijgt de hypotheekrente nou alweer?
Column

Waarom stijgt de hypotheekrente nou alweer?

MUNT is opgericht in 2014. In mijn team werd een tabel rondgestuurd van de rentes in ons oprichtingsjaar. Inmiddels zijn we bijna weer terug op deze niveaus. De daling van de rente die toen is ingezet is in minder dan 6 maanden bijna helemaal teruggedraaid. Van ongeveer 1.5% hypotheekrente aan het begin van het jaar naar bijna 4% in juni. Ongekend!

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.