“Normaal treed ik nooit op de voorgrond”

Nathalie Notenboom is kalendermodel van de maand oktober
13 oktober 2021 Leestijd ± 2minuten
“Normaal treed ik nooit op de voorgrond”

“Ik werd een beetje voor het blok gezet, want er was op het laatste moment een afzegging”, vertelt Nathalie Notenboom over haar uitnodiging voor deelname aan de adviseurskalender. “Maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik vond het erg leuk om te doen.” Nathalie is sinds een paar jaar teamleider Online Hypotheekadvies bij Independer en prijkt deze maand op de kalender als fotomodel van de maand oktober.

“Een collega van mij kwam in contact met Chris Oosterling, relatiemanager bij MUNT Hypotheken en ook een oud-collega van Independer. Die liet weten dat er plotseling een afzegging was voor de kalenderfotoshoot en dat hij iemand nodig had. Toen kwam die collega naar mij toe en die zei: je moet morgen naar MUNT Hypotheken toe. En dat heb ik gedaan. Het is dus heel snel gegaan”, zegt Nathalie.

Het doel van de kalender, geld ophalen voor de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis, trok Nathalie over de streep. “Het is een prachtig doel. Heel belangrijk. Maar ik vond de fotoshoot ook erg leuk om te doen. Het was zo gepiept, want het duurde maar ongeveer anderhalf uur. Dit was de eerste keer dat ik zoiets deed. Ik ben niet iemand die veel op de voorgrond treedt.”

Enorm verrast

Volgens Nathalie waren haar collega’s enorm verrast door haar foto op de kalender. “Ze wisten niet dat ik dit heb gedaan. Inmiddels hangt de kalender prominent op de afdeling. Maar dan wel alleen op de maand oktober. De andere maanden hebben we niet gezien. Ik heb al heel veel positieve reacties op de mooie foto gekregen. Het is een hilarische kalender geworden.”

De deelname aan de adviseurskalender kreeg voor Nathalie nog een interessant staartje, want ze werd hierdoor uitgenodigd om mee te doen aan een reclamespotje van Independer. “In dit spotje kwamen voor het eerst de mensen achter Independer naar voren. Ik ben ook te zien, dankzij mijn deelname aan de adviseurskalender. Via die kalender kwamen ze op mijn spoor.”

Met de adviseurskalender wordt geld opgehaald voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Bestel de kalender op deze link.


Lees ook
Wooncrisis in België
Over de grens

Wooncrisis in België

 Het woningtekort is niet een uniek Nederlands probleem. Ook elders rijzen de prijzen uit de pan en zitten grote groepen met de handen in het haar. We nemen een kijkje over de grens: hoe gaat het er aan toe in België?

“Erfgenamen moeten hypotheekadviseur niet zomaar overslaan”
Opinie

“Erfgenamen moeten hypotheekadviseur niet zomaar overslaan”

Een erfenis aanvaarden en afhandelen is niet eenvoudig. Toch winnen erfgenamen zelden advies in bij hun hypotheekadviseur. Volgens adviseurs Susan van der Graaf en Arco Kleimeer is dat soms een gemiste kans.

"Succes van MUNT heb ik zien aankomen"

"Succes van MUNT heb ik zien aankomen"

MUNT Hypotheken is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse hypotheekbranche. Maar wie zijn de werknemers achter MUNT? We laten de komende tijd zeven MUNT-werknemers aan het woord. Van ‘pioniers’ tot werknemers die het afgelopen jaar in dienst zijn gekomen. Als eerste aan de beurt: relatiemanager Jet Wesseling.

Hogere inkomens kunnen volgend jaar iets minder lenen
Cijfers & onderzoeken

Hogere inkomens kunnen volgend jaar iets minder lenen

Wie een inkomen heeft van meer dan €50.000 kan volgend jaar minder lenen. Dat blijkt uit de nieuwe hypotheeknormen die Nibud adviseert en die het kabinet overneemt.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.