“Normaal treed ik nooit op de voorgrond”

Nathalie Notenboom is kalendermodel van de maand oktober
13 oktober 2021 Leestijd ± 2minuten
“Normaal treed ik nooit op de voorgrond”

“Ik werd een beetje voor het blok gezet, want er was op het laatste moment een afzegging”, vertelt Nathalie Notenboom over haar uitnodiging voor deelname aan de adviseurskalender. “Maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik vond het erg leuk om te doen.” Nathalie is sinds een paar jaar teamleider Online Hypotheekadvies bij Independer en prijkt deze maand op de kalender als fotomodel van de maand oktober.

“Een collega van mij kwam in contact met Chris Oosterling, relatiemanager bij MUNT Hypotheken en ook een oud-collega van Independer. Die liet weten dat er plotseling een afzegging was voor de kalenderfotoshoot en dat hij iemand nodig had. Toen kwam die collega naar mij toe en die zei: je moet morgen naar MUNT Hypotheken toe. En dat heb ik gedaan. Het is dus heel snel gegaan”, zegt Nathalie.

Het doel van de kalender, geld ophalen voor de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis, trok Nathalie over de streep. “Het is een prachtig doel. Heel belangrijk. Maar ik vond de fotoshoot ook erg leuk om te doen. Het was zo gepiept, want het duurde maar ongeveer anderhalf uur. Dit was de eerste keer dat ik zoiets deed. Ik ben niet iemand die veel op de voorgrond treedt.”

Enorm verrast

Volgens Nathalie waren haar collega’s enorm verrast door haar foto op de kalender. “Ze wisten niet dat ik dit heb gedaan. Inmiddels hangt de kalender prominent op de afdeling. Maar dan wel alleen op de maand oktober. De andere maanden hebben we niet gezien. Ik heb al heel veel positieve reacties op de mooie foto gekregen. Het is een hilarische kalender geworden.”

De deelname aan de adviseurskalender kreeg voor Nathalie nog een interessant staartje, want ze werd hierdoor uitgenodigd om mee te doen aan een reclamespotje van Independer. “In dit spotje kwamen voor het eerst de mensen achter Independer naar voren. Ik ben ook te zien, dankzij mijn deelname aan de adviseurskalender. Via die kalender kwamen ze op mijn spoor.”

Met de adviseurskalender wordt geld opgehaald voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Bestel de kalender op deze link.


Geschreven door

Redactie
Redactie
Anderen bekeken ook

Wooncrisis in België

13 oktober 2021   Het woningtekort is niet een uniek ...

“Erfgenamen moeten hypotheekadviseur niet zomaar overslaan”

15 oktober 2021 Een erfenis aanvaarden en afhandelen is niet eenvoudig. Toch winnen ...

“Bij veel kantoren hang ik nu in het kleine kamertje”

15 september 2021   ‘Dit is een 1-aprilgrap’, was de ...

Nederland bij grootste stijgers huizenprijzen binnen Europese Unie

11 oktober 2021 Nederlandse koopwoningen, zowel nieuwe als bestaande, waren in het tweede ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.