MUNT Hypotheken uitgeroepen tot beste Hypotheekverstrekker

29 mei 2017 Leestijd ± 2minuten
MUNT Hypotheken uitgeroepen tot beste Hypotheekverstrekker

MUNT Hypotheken is op 30 mei 2017 tijdens de uitreiking van de Gouden Lotus Awards op HypoVak benoemd als beste hypotheekverstrekker. Menno Luiten nam namens MUNT Hypotheken de prijs in ontvangst.

Lees ook: MUNT Hypotheken Beste Nederlandse Geldverstrekker van 2016

Lezers van InFinance, InFinance.nl, InFinance Daily en de leden van de Hypotheek Business Club hebben hun mening gegeven. Vorig jaar sprong MUNT Hypotheken er volgens de respondenten uit wat betreft innovatie, snelheid en duidelijkheid. Dit heeft de hypotheekverstrekker klaarblijkelijk vol weten te houden. “Om twee jaar op rij dezelfde prijs in de wacht te slepen, is een enorme eer”, aldus Luiten. “De erkenning vorig jaar was al fantastisch, maar dat we dit nu kunnen prolongeren is de kers op de taart.”
 
Zesde hypotheekaanbieder van Nederland
Sinds de lancering van MUNT Hypotheken in september 2014 bleek al dat de nieuwe hypotheekaanbieder goed ontvangen werd. In korte tijd meldden diverse pensioenfondsen zich om via het hypotheeklabel te investeren in particuliere Nederlandse woninghypotheken. Inmiddels is er door pensioenfondsen 10 miljard euro aan kapitaal geïnvesteerd en is er voor 8 miljard euro aan hypotheken verstrekt. De hypotheekaanbieder is na Rabobank, ABN Amro, ING, Aegon en Nationale Nederlanden inmiddels de zesde hypotheekaanbieder van Nederland.
 
In 2020 20 miljard aan verstrekte hypotheken

“We zijn een serieus alternatief geworden, naast de voorheen gebruikelijke hypotheekverstrekking door banken. Maar belangrijker nog is dat we dit niet hadden kunnen realiseren zonder de hypotheekadviseurs die onze hypotheken adviseren aan hun klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor het succes en de groei van MUNT Hypotheken.” De ambities voor de toekomst zijn stevig. “Op 1 januari 2020 willen we 20 miljard aan verstrekte hypotheken in beheer hebben. Uiteraard met minimaal hetzelfde kwaliteitsniveau als nu het geval is.”

Foto, v.l.n.r.: Diana Matroos, Alex Klein (InFinance), Menno Luiten (MUNT Hypotheken)


Geschreven door

Redactie
Redactie
Anderen bekeken ook

Waarom MUNT Hypotheken dé geldverstrekker van 2016 werd

25 januari 2017 Vorige week las je op Kop-Munt.nl al dat MUNT Hypotheken ...

Wat gebeurt er met een klacht bij MUNT Hypotheken?

12 juli 2017 MUNT Hypotheken doet er alles aan om het beste proces ...

De hypotheekmarkt in 2018 volgens Carlo van Kemenade (Obvion)

15 januari 2018 De redactie van Kop-Munt vraagt een aantal bekende personen uit ...

'Het moet gemakkelijker worden om overwaarde uit het huis te halen'

13 maart 2018 De verzilverhypotheek, de blijvershypotheek, sale-and-lease-back. Allemaal mogelijkheden om overwaarde uit ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.