'Ik ben behoorlijk tekeer gegaan!'

Marco Anjema is de kalenderhunk van deze maand
09 juli 2021 Leestijd ± 2minuten
'Ik ben behoorlijk tekeer gegaan!'

Toen de kalender als 1 aprilgrap werd aangekondigd, stuurde Marco Anjema alvast wat grappige foto’s van zichzelf naar MUNT relatiemanager Koen Hoveling. “Toen hij zei dat het doorging, moest ik natuurlijk wel meedoen!”

Anjema, van Financieel Gezond in Assen, heeft deze week de kalender ontvangen - hij hangt pontificaal op kantoor. De goedlachse adviseur is de hunk van de maand juli. “Dat komt mooi uit, ik ben deze maand jarig!” 

Voor de vrienden en medewerkers van Anjema is het een verrassing dat hij op de kalender staat. “Ik heb het er nog met helemaal niemand over gehad. Ze zullen het zien, ik ben behoorlijk tekeer gegaan met die banaan. Dat was niet wat ik vooraf verwachtte, maar tijdens de fotoshoot ging ik er helemaal voor. De fotograaf en styliste zeiden dat ze anderen erg moesten aansporen om los te komen, maar dat was bij mij niet nodig. De shoot was dan ook binnen vijf minuten klaar.”

Lustobject

Anjema is van plan om een aantal kalenders te bestellen voor relaties, bekenden en klanten met een MUNT Hypotheek. “Of ik bang ben dat ze mij als lustobject zullen zien? Dat lijkt me sterk.” Lachend: “De eerste die die mij sexy noemt, laat ik afvoeren naar een opticien of rusthuis.” 

De kalender zal ook een mooi gespreksonderwerp zijn als klanten op kantoor komen. “Ik probeer altijd een goede sfeer te creëren voor een adviesgesprek. De kalender helpt daar vast bij. Maar zonder gekheid, ik snap dat klanten een hypotheek overal kunnen afsluiten. Waarom doen ze dat bij ons? Omdat wij ze op een leuke manier proberen te helpen. We ontzorgen onze klanten: afspraak is afspraak, je hoeft ons niet achter de broek te zitten. Het moet leuk zijn én gezellig. Daardoor komen onze klanten terug.”

Met de adviseurskalender wordt geld opgehaald voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Bestel de kalender op deze link


Lees ook
Familielening maakt meer mogelijk voor starter en doorstromer
Trends

Familielening maakt meer mogelijk voor starter en doorstromer

Met steeds verder stijgende woningprijzen wordt het niet alleen moeilijker voor starters op de woningmarkt, ook doorstromers kunnen vaak geen kant op. Geen wonder dat ouders en grootouders in de bres springen met een hypothecaire lening. Wat zijn de voordelen? En waar kun je als adviseur je klanten op wijzen?

Kalender vol verleidelijke adviseurs steunt Emma Kinderziekenhuis
Als ik niet werk

Kalender vol verleidelijke adviseurs steunt Emma Kinderziekenhuis

Wat begon als een 1 aprilgrap is nu werkelijkheid geworden. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een prachtige verjaardagskalender gevuld met verleidelijke hypotheekadviseurs. Deze kan gratis worden besteld.  

Dit is waar hypotheekadviseurs per 1 juli 2021 extra op moeten letten bij NHG-aanvragen

Dit is waar hypotheekadviseurs per 1 juli 2021 extra op moeten letten bij NHG-aanvragen

Wat zijn de consequenties van de nieuwe voorwaarden van de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)? We leggen deze vraag voor aan NHG’s eigen voorwaarden-expert Marcel Sippekamp.

De Hypotheker: Aantal aanvragen daalt ‘extreem’
Cijfers & onderzoeken

De Hypotheker: Aantal aanvragen daalt ‘extreem’

In het tweede kwartaal is het aantal hypotheekaanvragen voor een woningaankoop „extreem gedaald”, zo stelt De Hypotheker. De trend - weinig te koop, en wat er is is te duur - wordt stevig voortgezet.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.