De meest speciale verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken

09 oktober 2019 Leestijd ± 2minuten
De meest speciale verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken

Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen 5 jaar. De redactie van Kop-Munt.nl maakte een rondje langs een paar hypotheekadviseurs van het eerste uur om te vragen naar hun meest speciale verhalen.

Deze week vertellen hypotheekadviseurs Mark van Ginkel en Mark van Dam over hun meest speciale momenten met MUNT.

Alles op alles

Een vechtscheiding én een kans om daar toch zonder al te veel financiële kleerscheuren uit te komen. Daar wil je toch aan meewerken,” vindt Mark van Dam van het Assense kantoor Partners in Planning. “De klant in kwestie had eigenlijk een te laag inkomen om voor een hypotheek in aanmerking te komen. Maar, haar ouders en broer stonden klaar om geld te lenen. Samen met MUNT heb ik een dag zitten puzzelen om dit helemaal rond te krijgen. Dat is niet eenvoudig, maar het is gelukt. Met inzet van alle partijen.” Dit soort gevallen maken het werk voor Van Dam extra speciaal. “Gelukkig zijn we niet altijd zoveel tijd kwijt aan een hypotheek, maar het was het dubbel en dwars waard.”

Op de valreep

“Als de hypotheek nog op de voorwaarden gesloten werd van 2017, zou die net hoger uitvallen dan onder de voorwaarden van 2018. En dat verschil was voor de klant net nodig om het gewenste appartement te kopen,” vertelt Mark van Ginkel van Van Bruggen Adviesgroep Het Gooi. “Dan gaan we daar natuurlijk voor. Op oudjaarsdag hebben we alle stukken ge-upload en ben ik nog naar Flexfront gereden om de boel te regelen. En het is gelukt, op diezelfde oudjaarsdag kregen we de hypotheek helemaal rond. Met een tevreden klant als gevolg, die overigens wel een jaar later weer op de stoep stond omdat er toch een andere woning gevonden was.”

De allereerste

“Ja, wij waren het kantoor dat de allereerste hypotheek afsloot bij MUNT Hypotheken,” herinnert Mark van Ginkel zich. “Daar hadden we op zich geen idee van. De voorwaarden van MUNT pasten gewoon het beste bij de situatie van de klant. Pas toen alles rond was, kregen we ineens op ons scherm dat we zojuist de allereerste MUNT-hypotheek hadden gesloten. Toch leuk.”

Heeft u de afgelopen 5 jaar ook iets bijzonders meegemaakt met MUNT Hypotheken?

Wij horen het graag. Stuur een mail met uw gegevens naar [email protected] en één van onze redacteuren neemt zo snel mogelijk contact met u op.


Lees ook
De wildste verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken
Trends

De wildste verhalen van 5 jaar MUNT Hypotheken

Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen 5 jaar. De redactie van Kop-Munt.nl maakte een rondje langs een paar hypotheekadviseurs van het eerste uur om te vragen naar hun leukste, meest ontroerende en wildste verhalen. 

Leukste verhalen van 5 jaar MUNT
Trends

Leukste verhalen van 5 jaar MUNT

Wat hebben we een boel met elkaar meegemaakt de afgelopen 5 jaar. De redactie van Kop-Munt.nl maakte een rondje langs een paar hypotheekadviseurs van het eerste uur om te vragen naar hun beste MUNT-verhalen. Deze week: de leukste verhalen.

Deze hypotheekadviseur maakt er een sport van om zijn tarief te verlagen
Adviseur van de maand

Deze hypotheekadviseur maakt er een sport van om zijn tarief te verlagen

Marco Anjema is de eerste hypotheekadviseur van de maand in 2020. Een doorgewinterde hypotheekadviseur, die het allerbeste wil voor zijn klanten.

Bij deze adviseur kun je altijd aanwaaien
Adviseur van de maand

Bij deze adviseur kun je altijd aanwaaien

Dé adviseur van de maand november is Nico de Graaf van de Hypotheekshop Bussum. Dit kantoor staat bewust midden in een woonwijk en de hele buurt komt aanwaaien voor financieel advies.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.