Dagboek van een relatiemanager: Zulfiqar Lakho (HypoCasso*)

07 februari 2017 Leestijd ± 2minuten 234 views
Dagboek van een relatiemanager: Zulfiqar Lakho (HypoCasso*)

5.30 uur. Donderdagochtend gaat de wekker. Vol energie spring ik mijn bed uit. Waarschijnlijk dankzij de energieboost die ik gisterenavond kreeg na het zwemmen van twintig banen in het vijftigmeterbad bij mij in de buurt. Sinds een half jaar probeer ik dit twee keer in de week vol te houden. Tot nu gaat dat me nog prima af.  

6.30 uur. Na een bescheiden kom yoghurt met havermout maak ik mij klaar om te vertrekken richting kantoor. Mijn vrouw is vorige week aan haar knie geopereerd, dus ik neem vandaag de auto in plaats van de trein. De A12 is filevrij. Fijn. Een goed begin...

7.30 uur. Eenmaal op kantoor start ik de computer op en check ik mijn agenda voor vandaag. Om 10.00 uur staat een operationeel overleg gepland met een van onze geldverstrekkers. Ik print de actie- en besluitenlijst vast uit. Eén van de taken waar ik me nu mee bezighoud, is de uitwerking van een nieuw, verbeterd format voor de generieke SLA en WAD, zodat deze meer gestructureerd en eenvoudiger leesbaar wordt. Na afronding van dit format zal ik mij medio februari gaan richten op de klantspecifieke versie, maar dat is voor latere zorg.

12.00 uur. Ik heb met de ketenmanager van een van onze grootste klanten een lunchafspraak staan en er komen ook nog collega’s vanuit Hypocasso mee. De nieuwe ketenmanager is recent gestart, dus leek het mij een leuk idee hem ook uit te nodigen. De kennismaking was geslaagd. We zullen elkaar zeker vaker gaan spreken.

14.00 uur. Ik heb overleg met de manager operations binnen Hypocasso. Vrijdag komt er een potentiële nieuwe klant langs om te praten over de dienstverlening die Hypocasso kan bieden. Daarnaast spreken wij over een migratie die aankomend weekend zal plaatsvinden en brainstormen we over uitbreiding van de standaard dienstverlening van Hypocasso. Kortom, er speelt veel en we zitten vol met ideeën die we willen uitvoeren.

14.30 uur. Ik ga verder met de uitwerking van het nieuwe format van het werkafsprakendocument. Er komt een uitspraak van de Hoge Raad binnen met betrekking tot de termijn tussen de schriftelijke aanzegging van incassokosten en het moment dat deze kosten daadwerkelijk doorbelast worden. Het is van belang dat wij de geldverstrekkers hierover informeren. Voordat dit gebeurt, zal de brief intern gewijzigd moeten worden. Ook moeten we bepalen of het systeem hierop aangepast dient te worden.

16.00 uur. Tijd om te gaan. De kinderen hadden vandaag weer eens een studiedag. Toch wel het voordeel van het basisonderwijs. Ik haal ze op bij oma. Als ik weer thuis ben, log ik nog even in om de planning voor morgen door te nemen. Ik heb vanmiddag al een sneak preview genomen: morgen staat een rondleiding voor een prospect centraal. Benieuwd naar zijn reactie!

* Hypocasso is een onafhankelijke organisatie voor achterstandenbeheer


Geschreven door

Redactie
Redactie

Vond u het artikel interessant?

Bedankt voor uw stem!

53 stemmen (gemiddeld 3,9 van 5).

Anderen bekeken ook

Dagboek van een medewerker Technische Acceptatie: Thijs Koot (FlexFront)

23 februari 2017 08:30 uur. Nadat ik onderweg een ontbijtje heb gehaald, start ...

Dagboek van een notaris: Jeroen Prinsen (Smalbraak Notarissen)

23 maart 2017 8:00 uur. Het is de eerste dag van de maand ...

Dagboek van Chris van Dam (veilingdirecteur de Eerste Amsterdamse)

08 december 2016 7.45 uur. Maandagochtend op de fiets vanaf IJburg naar ons ...

Dagboek van een officemanager: Lisanne Haksteen (Nationale Waarborg)

14 juni 2016 Donderdag 8:30 uur. Even bijkomen met een kopje thee. Het ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.