“Bij veel kantoren hang ik nu in het kleine kamertje”

Ben Biesbrouck is kalendermodel van de maand september
15 september 2021 Leestijd ± 2minuten
“Bij veel kantoren hang ik nu in het kleine kamertje”

 

‘Dit is een 1-aprilgrap’, was de eerste reactie van Ben Biesbrouck toen hij de oproep voor de adviseurskalender las. Maar het bleek geen grap te zijn. Nu prijkt het gezicht van de adviseur bij De Hypotheekshop in Haarlem op de kalender als fotomodel van de maand september. “Een heel leuke manier om een goed doel onder de aandacht te brengen.”

“Binnen mijn bedrijf verzorg ik de marketing. Een collega had op LinkedIn gepost dat het iets voor mij was. Ik zei: ‘Kom maar op!’ omdat ik dacht dat het een 1-april-grap was, het bericht was rond die tijd op LinkedIn verschenen. Ik ben vervolgens door MUNT benaderd, het bleek toch geen grap. En als je A zegt, moet je ook B zeggen”, vertelt de adviseur uit Haarlem. 

Het doel van de kalender, geld ophalen voor de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis, vindt Biesbrouck heel prijzenswaardig. “Een mooi initiatief van MUNT Hypotheken en fijn dat ik hieraan mee kan doen.”

Ludieke aanpak

De adviseur vond de fotoshoot ‘heel erg leuk’. “De ontvangst was vriendelijk en het was fijn om de mensen achter de schermen bij MUNT weer te ontmoeten. Een prettige ervaring en een gezellige dag. Als wij in onze branche op het gebied van marketing iets met ziekenhuizen doen, dan lijkt het al snel op borstklopperij. Door de wat ludieke aanpak is dit meer ingetogen en een bijzondere manier om zo’n goed doel onder de aandacht te brengen.”

Biesbrouck heeft al een aantal reacties van collega’s op zijn ‘smachtende blik’ op de kalender gekregen. “Zeer positieve reacties. Heel veel kantoren hebben ‘m besteld en ik hang daar nu in het kleine kamertje.”

Heeft Biesbrouck iets met de maand september? “Ik ben zelf in januari jarig, maar september is zeker geen slechte maand. Mensen zijn weer terug van vakantie en ze zijn in goede doen. Het is een vrolijke maand, zeker als er wat mooi nazomerweer is.”

Met de adviseurskalender wordt geld opgehaald voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Bestel de kalender op deze link.

 


Lees ook
Wooncrisis in Italië
Over de grens

Wooncrisis in Italië

 Het woningtekort is niet een uniek Nederlands probleem. Ook elders rijzen de prijzen uit de pan en zitten grote groepen met de handen in het haar. We nemen een kijkje over de grens: hoe gaat het er aan toe in Italië?

“Bij verduurzaming wordt nu verder gekeken dan de harde knaken”
Trends

“Bij verduurzaming wordt nu verder gekeken dan de harde knaken”

 Bij de verduurzaming van de eigen woning gaan mensen langzaamaan meer kijken naar het milieu en niet alleen naar geldbesparing. Dat is een opvallende ontwikkeling, zegt onderzoeker Wilte Zijlstra van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hij is medeverantwoordelijk voor de Consumentenmonitor van de AFM, waaraan 600 consumenten hebben meegewerkt die eind vorig jaar en begin 2021 een hypotheek hebben afgesloten.

"Weer iets anders dan het adviseren van klanten over hypotheken"

"Weer iets anders dan het adviseren van klanten over hypotheken"

 Het was begonnen als grapje, maar na enige bedenktijd vond Donata van Dijk het eigenlijk wel een heel leuk idee om mee te doen aan de adviseurskalender. “Interessant om zo’n fotoshoot mee te maken!”

“Normaal treed ik nooit op de voorgrond”

“Normaal treed ik nooit op de voorgrond”

“Ik werd een beetje voor het blok gezet, want er was op het laatste moment een afzegging”, vertelt Nathalie Notenboom over haar uitnodiging voor deelname aan de adviseurskalender. “Maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik vond het erg leuk om te doen.” Nathalie is sinds een paar jaar teamleider Online Hypotheekadvies bij Independer en prijkt deze maand op de kalender als fotomodel van de maand oktober.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.