“Bij veel kantoren hang ik nu in het kleine kamertje”

Ben Biesbrouck is kalendermodel van de maand september
15 september 2021 Leestijd ± 2minuten
“Bij veel kantoren hang ik nu in het kleine kamertje”

 

‘Dit is een 1-aprilgrap’, was de eerste reactie van Ben Biesbrouck toen hij de oproep voor de adviseurskalender las. Maar het bleek geen grap te zijn. Nu prijkt het gezicht van de adviseur bij De Hypotheekshop in Haarlem op de kalender als fotomodel van de maand september. “Een heel leuke manier om een goed doel onder de aandacht te brengen.”

“Binnen mijn bedrijf verzorg ik de marketing. Een collega had op LinkedIn gepost dat het iets voor mij was. Ik zei: ‘Kom maar op!’ omdat ik dacht dat het een 1-april-grap was, het bericht was rond die tijd op LinkedIn verschenen. Ik ben vervolgens door MUNT benaderd, het bleek toch geen grap. En als je A zegt, moet je ook B zeggen”, vertelt de adviseur uit Haarlem. 

Het doel van de kalender, geld ophalen voor de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis, vindt Biesbrouck heel prijzenswaardig. “Een mooi initiatief van MUNT Hypotheken en fijn dat ik hieraan mee kan doen.”

Ludieke aanpak

De adviseur vond de fotoshoot ‘heel erg leuk’. “De ontvangst was vriendelijk en het was fijn om de mensen achter de schermen bij MUNT weer te ontmoeten. Een prettige ervaring en een gezellige dag. Als wij in onze branche op het gebied van marketing iets met ziekenhuizen doen, dan lijkt het al snel op borstklopperij. Door de wat ludieke aanpak is dit meer ingetogen en een bijzondere manier om zo’n goed doel onder de aandacht te brengen.”

Biesbrouck heeft al een aantal reacties van collega’s op zijn ‘smachtende blik’ op de kalender gekregen. “Zeer positieve reacties. Heel veel kantoren hebben ‘m besteld en ik hang daar nu in het kleine kamertje.”

Heeft Biesbrouck iets met de maand september? “Ik ben zelf in januari jarig, maar september is zeker geen slechte maand. Mensen zijn weer terug van vakantie en ze zijn in goede doen. Het is een vrolijke maand, zeker als er wat mooi nazomerweer is.”

Met de adviseurskalender wordt geld opgehaald voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Bestel de kalender op deze link.

 


Geschreven door

Redactie
Redactie
Anderen bekeken ook

Wooncrisis in Italië

17 september 2021   Het woningtekort is niet een uniek ...

“Bij verduurzaming wordt nu verder gekeken dan de harde knaken”

14 september 2021   Bij de verduurzaming van de eigen ...

"Weer iets anders dan het adviseren van klanten over hypotheken"

13 augustus 2021   Het was begonnen als grapje, maar ...

“Normaal treed ik nooit op de voorgrond”

13 oktober 2021 “Ik werd een beetje voor het blok gezet, want er ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.