Adviseurskalender wordt spannend: ‘Nu zijn wij het die stralen’

17 mei 2021 Leestijd ± 3minuten
Adviseurskalender wordt spannend: ‘Nu zijn wij het die stralen’

“Loop maar naar de camera toe hoor, we gaan nu even voor een heel goede maar ook spannende lach, doe maar even heel erg gek. Héél goed, dit is leuk en speels!”, roept de fotografe. Op het hoofdkantoor van MUNT Hypotheken flitst ze er lustig op los.

Twee weken lang komen er hypotheekadviseurs langs in Den Haag om zich uitdagend op de kiek te laten zetten. Het begon als een 1 april-grap, een spannende kalender met hypotheekadviseurs, maar al snel kreeg MUNT zoveel aanmeldingen dat de kalender er nu écht komt. 

Hypotheekadviseur Donata van Dijk uit De Meern bijt het spits af en glimlacht van oor tot oor in de lens van de fotograaf. “Dit voelt wel erg nonchalant hoor, met die hand zo in m’n zak”, roept ze terwijl ze knipoogt naar de camera.

Vrouwen horen ook thuis in deze kalender

Donata is al meer dan twintig jaar adviseur en wilde per se deel uitmaken van de kalender. Ze heeft dan ook direct op de oproep om mee te doen gereageerd. “Ik was meteen enthousiast en vind dat er absoluut een vrouw in de kalender moet komen. Er zijn namelijk niet heel veel vrouwelijke adviseurs en dat is jammer”, vertelt ze na afloop van de shoot. “Hoe leuk is het dat ik op deze manier even de aandacht op de vrouwen kan vestigen? Daarnaast is het heerlijk om nu ook zelf een keer in de spotlights te staan. Normaal is dat de klant, maar nu stralen wij.”

Donata is de adviseur in de kalender die op een zomerse en pakkende manier een gezicht gaat geven aan de maand augustus. Waarom dat is?: “Ik ben dan jarig en krijg altijd een warm gevoel bij augustus. Het is altijd een maand met feest en lekkere wijn” 

‘Ik ben geen achttien meer’

Om half twee komt ook de tweede adviseur aan. Het is Perry Brouwer van Freek Hypotheek in Amersfoort. Hij is een tikkie zenuwachtig. “Ik heb klotsende oksels van de spanning”, roept hij direct na binnenkomst. Een stuk zekerder is hij over de support die hij heeft gekregen van zijn thuisfront. “M’n vrouw appte net: ‘Succes hunk!’”

Tijdens de shoot geeft de fotografe korte commando’s: “Wind die telefoonkabel even om je vinger trek dan een paar keer hard aan het snoer.” Waarop Perry direct gevat antwoord met dat hij geen achttien meer is.  

Perry Brouwer ondergaat de fotoshoot met een grote glimlach. “Normaal loop ik tijdens mijn werk in een spijkerbroek met gympies maar dit is even andere koek. Soms moet je iets doen wat je normaal nooit zou doen,” zegt Perry. “Het is leuk dat wij als adviseurs op deze manier in het zonnetje worden gezet. Daarnaast gaat de opbrengst naar het goede doel. Dat laatste is natuurlijk het allerbelangrijkst.” 

Hou de site in de gaten 

Inmiddels staan de eerste twee adviseurs op de prent. Nog tien adviseurs te gaan. Wij houden jullie hier op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ben jij benieuwd naar het eindresultaat en wil je de pikante adviseurskalender voor op jouw kantoor of gewoon voor thuis bestellen? Hou de site in de gaten, de kalender is binnenkort te bestellen! 


Geschreven door

Redactie
Redactie
Anderen bekeken ook

Stukje groen liet adviestraject bijna in het honderd lopen

11 mei 2021 In deze rubriek reflecteren adviseurs op het advies dat ze ...

“Laat mensen zelf bepalen wat ze met hun pensioengeld doen”

17 mei 2021 De aflossingseis voor hypotheekrenteaftrek moet gehalveerd worden, vinden onderzoekers van ...

Zó worden adviseurs spannend op de foto gezet

19 mei 2021 Ben Biesbrouck van de Hypotheekshop in Haarlem Centrum geniet zichtbaar ...

Kalender vol verleidelijke adviseurs steunt Emma Kinderziekenhuis

29 juni 2021 Wat begon als een 1 aprilgrap is nu werkelijkheid geworden. ...

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.