Vermogensopbouw en beleggen. Doelen stellen, doelen halen.

15 maart 2018 Leestijd ± 3minuten

In een tijd waarin de overheid zich terughoudender opstelt is het aan de consument de regie zelf op te pakken. Dat betekent dat ze ook verantwoordelijk zijn voor het verzekeren van hun financiële toekomst. En dat is belangrijk. Want uiteindelijk heeft iedereen financiële doelen op de langere termijn.

‘Voor klanten die meer uit hun spaargeld willen halen en bereid zijn daarbij risico te nemen kan beleggen een interessante manier van vermogensopbouw zijn.’

Auteur: Michel Engbers, Directeur Investment Office bij NN Bank

Doelen zoals bijvoorbeeld het aflossen van de hypotheek, de studie van de kinderen of een aanvulling op het pensioen. Door vermogen op te bouwen is de kans groter dat je die doelen bereikt. Echter, de huidige spaarrente is laag. Voor klanten die meer uit hun spaargeld willen halen en bereid zijn daarbij risico te nemen kan beleggen een interessante manier van vermogensopbouw zijn. Maar hoe doe je dat, beleggen? Sommige mensen willen zelf beleggen. Maar voor anderen geldt dat het hen ontbreekt aan kennis of tijd om zich erin te verdiepen. Zij willen het beleggen graag uitbesteden aan experts.’

Beheerd Beleggen

Daarom introduceerde Nationale-Nederlanden Bank een nieuw, modern vermogensbeheerproduct: Beheerd Beleggen. Klanten besteden hun beleggingen aan ons uit en wij nemen de beleggingsbeslissingen. Dankzij onze kennis en ervaring nemen we de zorgen van uw klanten uit handen. Samen met uw klant bepalen we welk beleggingsprofiel het beste bij hem of haar past en bepalen we in welke fondsen er wordt belegd.

Voor consument en ondernemer

Vermogensadvies is dus belangrijk voor uw klant. Maar ook voor u als ondernemer. Met Beheerd Beleggen kunt u uw klanten immers helpen met hun vermogensopbouw. Daarom hoort Beheerd Beleggen thuis in elk adviesgesprek. U kent uw klanten en hun financiële positie. We trekken dan ook graag met de adviseur op en leggen u op 29 maart uit hoe je financiële doelen stelt en hoe je die met beleggen kunt behalen.

Kennissessie InFinance Day

Op InFinance Day legt Michel Engbers, Directeur Investment Office bij NN Bank, de adviseur uit hoe je financiële doelen stelt en hoe je die met beleggen kunt behalen.enkele van de nieuwste slimme oplossingen voor vastzittend vermogen.

Schrijf u hier in om gratis deel te nemen aan deze InFinance Day Kennissessie ‘Samenspraaksessie over Vermogensopbouw en beleggen. Doelen stellen, doelen halen’ van Michel Engbers op 29 maart 2018 in Expo Houten.

(Deze Kennissessie start om 13:40 uur)

Het bericht Vermogensopbouw en beleggen. Doelen stellen, doelen halen. verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Beleggen in een vakantiewoning: wel of geen aanrader?
Opinie

Beleggen in een vakantiewoning: wel of geen aanrader?

Je ziet ze steeds vaker, advertenties met teksten als: ‘Beleggen in een vakantiewoning, met een gegarandeerd rendement van 8 procent.’ Heel wat meer dan de huidige 0,5 procent die je nog op je spaarrekening krijgt. Een prima belegging dus? Of zitten er addertjes onder het gras? “Er zijn wel een paar voorbehouden te maken, voor je een klant een dergelijke belegging adviseert, helemaal als ze er geleend geld voor gebruiken,” constateert financieel planner Ramón Wernsen.

Beleggen in een studentenwoning: wel of geen aanrader?
Opinie

Beleggen in een studentenwoning: wel of geen aanrader?

Het studiejaar is weer begonnen, met zoals gewoonlijk een enorm tekort aan studentenhuisvesting, vooral in de grote steden. De huurprijzen lopen hoog op. Een goed alternatief kan zijn om als ouder een woning te kopen waarin je zoon of dochter en eventuele andere huisgenoten een kamer kunnen huren. “Vooral als je zelf wat kapitaal achter de hand hebt, is dat zeker het overwegen waard”, vindt financieel planner Ramón Wernsen.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.