Nh1816 door premiegrens van 300 miljoen

14 maart 2018 Leestijd ± 1minuut

Opnieuw een mijlpaal voor Nh1816 Verzekeringen. De verzekeraar heeft de grens van 300 miljoen euro premieomzet doorbroken. Bijna 400.000 verzekerden hebben hun persoonlijke bezittingen bij Nh1816 verzekerd. Bij elkaar zijn dat bijna 1,6 miljoen polissen.

Lex Verëll, directievoorzitter Nh1816 Verzekeringen: “Als je bedenkt dat we nog geen vier jaar geleden de vorige grote mijlpaal van 200 miljoen euro vierden en we nu al kunnen melden dat we de grens van 300 miljoen euro premie hebben doorbroken. Ongelooflijk trots!”

 

Het bericht Nh1816 door premiegrens van 300 miljoen verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Het emotionele brein wil niet oversluiten
Column

Het emotionele brein wil niet oversluiten

We zien onszelf het liefst als mensen die rationele beslissingen nemen. De werkelijkheid leert echter anders. We kiezen vaak niet voor wat rationeel het beste voor ons is. Kijk maar naar hypotheken. 

‘Hypotheek in een dag is mogelijk met digitaal financieel plan’
Opinie

‘Hypotheek in een dag is mogelijk met digitaal financieel plan’

Het verzamelen en op orde krijgen van alle gegevens is vaak nog een reden dat een hypotheekaanvraag hapert. Digitalisering moet daar een einde aan maken. Een hypotheek in en dag wordt dan mogelijk, denkt Rick Wassenaar van MijnGeldzaken.nl.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.